Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Mητσοτάκης προς ΚΕΔΕ: Διευκολύνετε τον έλεγχο των συμβάσεων
Δευτέρα, 28 Ιούλιος 2014 10:49

eso14Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί την ΚΕΔΕ να μεριμνήσει για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του επανελέγχου μετατροπής συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, καθώς και για την εξάλειψη των «αρνητικών φαινομένων» της παρακώλυσης των ελέγχων από «πρόσωπα που δηλώνουν συνδικαλιστές» της ΠΟΕ-ΟΤΑ.Με χθεσινή του επιστολή, ο κ. Μητσοτάκης καλεί τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη, στο πλαίσιο της τήρησης «της αρχής της νομιμότητας», που «αποτελεί την υπέρτατη υποχρέωση όλων των οργάνων διοίκησης», να εγγυηθεί τη διενέργεια του ελέγχου των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Όπως εξηγεί ο κ. Μητσοτάκης στην επιστολή, έχει ζητήσει από το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) τη διενέργεια, εντός συγκεκριμένες προθεσμίας, του επανελέγχου της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου στη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και στους δήμους Αθηναίων, Πειραιά, Ασπροπύργου, Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Ζωγράφου, Χαλανδρίου, Θεσσαλονίκης, Λαρισαίων, Πατρών, Ρεθύμνου. Η επιλογή έγινε με μοναδική κριτήριο το συνολικό αριθμό της μετατροπής συμβάσεων.
Όμως, σε ορισμένους δήμους (Πειραιά, Ζωγράφου, Πατρών, Χαλανδρίου) κάποιοι υπάλληλοι που δηλώνουν συνδικαλιστές -σημειώνει ο υπουργός- «με τη δημόσια και πέρα από κάθε λογική προτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, παρακωλύουν τον ως άνω έλεγχο ... η όποια παρακώλυση συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος». (www.news.gr)