Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
O Aρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος και πάνω από 20 Αρχιερείς στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Θεσ/δος & Φαν/λων κ. Τιμοθέου το Σάββατο.
Τρίτη, 15 Ιούλιος 2014 11:13

Σήμερα Τρίτη 15 Ιουλίου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, θα δώσουν τις σχετικές διαβεβαιώσεις ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια οι τέσσερεις νεοεκλεγέντες Μητροπολίτες, ήτοι: Θεσσαλιώτιδος, Ιωαννίνων, Ελασσώνος και Φωκίδος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Συνόδου οι ενθρονίσεις θα γίνουν ως εξής:

-Το Σάββατο 19 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα θα γίνει η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου.
-Την επομένη, Κυριακή 20 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, ο Αρχιεπίσκοπος θα ενθρονίσει τον νέο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο.
-Την Δευτέρα 21 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα.
-Τέλος, την Τρίτη 22 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεοκτίστου.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΑΔΑ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ, το Σάββατο στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Θεσ/δος & Φαν/λων κ. Τιμοθέου, θα προεξάρχει της ακολουθίας ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος και πλειάδα Αρχιερέων από όλες σχεδόν τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας Της Ελλάδος που θα ξεπερνούν τους 20 σε αριθμό.