Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Συνάντηση της κας. Π.Βράντζα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Ι. Χαρωνίτη & τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιώρ. Μπιτάκο.
Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 11:12
BRANTZA-Η συζήτησε αφορούσε κτιριακές υποδομές της ΠΕ Καρδίτσας
Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 η βουλευτής Καρδίτσας κ. Παναγιώτα Βράντζα συναντήθηκε στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε με τον Διευθύνων Σύμβουλο  κ. Ιωάννη Χαρωνίτη και τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού  κ. Γιώργο Μπιτάκο. Η συζήτησε αφορούσε κτιριακές υποδομές της ΠΕ Καρδίτσας . 
Αρχικά τέθηκε το ζήτημα της μελέτης για την  επέκταση του Δικαστικού Μεγάρου. Όπως ανέφερε ο κ. Χαρωνίτης το συγκεκριμένο έργο αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την ΚΤΥΠ ΑΕ και θα ενταχθούν οι διεργασίες ώστε να ξεκινήσει εντός του 2018. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της ανάθεσης της  μελέτης που υποβλήθηκε στην ΚΤΥΠ ΑΕ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας . Το αίτημα  βρίσκεται στο στάδιο  του απαραίτητου  ελέγχου  των υπηρεσιών της Εταιρίας.  Εξετάστηκε ακόμη   η δυνατότητα εκπόνησης  της μελέτης βελτίωσης των υποδομών του Ειδικού Δημοτικού- Νηπιαγωγείου Καρδίτσας , ένα έργο που αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και της  εκπαιδευτικής κοινότητας. Ο κ. Χαρωνίτης δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλλει στην ανεύρεση των κατάλληλων πόρων για την επίσπευση των διαδικασιών. 
Τέλος εξετάστηκε η δυνατότητα να αναλάβει η ΚΤΥΠ ΑΕ την μελέτη της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας στο ιδιόκτητο κτίριο της σχολής Αστυφυλάκων.
Η βελτίωση των βασικών  υποδομών θα συμβάλλει στην ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και στη μείωση του κόστους λειτουργίας. Η ιεράρχηση των αναγκών και η δρομολόγηση των διεργασιών απαιτούν τη συστράτευση όλων μας.