Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Aποχωρεί από την Προεδρία του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, ο Σωτήρης Κουλοκτσής
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 11:48
KOYLOKTSHS-Αναλυτικά η δήλωσή του
"Μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, εκ των οποίων τα πέντε χρόνια στην προεδρία και επτά χρόνια ως εκπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. 
Η απόφαση μου να μην θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, εκπορεύεται από την πεποίθηση μου ότι η ανανέωση είναι βασικό συστατικό της εξέλιξης των πραγμάτων και της δημιουργικής παρουσίας στο δημόσιο βίο. 
Μέσα σε αυτή την 10ετή διαδρομή μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου στη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου δώσαμε μάχες. Άλλες τις κερδίσαμε και άλλες τις χάσαμε. Ωστόσο νοιώθω τώρα, στο τέλος μιας δύσκολης 10ετούς διαδρομής, ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τον πόλεμο έστω και με απώλειες. Οι συνθήκες που αντιμετωπίσαμε, ιδιαίτερα  τα τελευταία  χρόνια, ήταν πρωτοφανείς και ιδιαίτερα απαξιωτικές για το ιατρικό σώμα. Ο στόχος ήταν να μην καταρρεύσει  ο κλάδος και ιδιαίτερα οι νέοι επιστήμονες. Θεωρώ ότι όλοι μαζί οι συνάδελφοι στην Καρδίτσα και σε όλη τη χώρα, μέσα από τη διαρκή δράση μας καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον υγειονομικό κλάδο, προς όφελος των γιατρών, αλλά προπάντων προς όφελος της υγείας του Ελληνικού λαού.  Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας με τους οποίους είχα πάντοτε αγαστή συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο αλλά και στους άλλους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας με τους οποίους συνεργάστηκα πάντοτε εποικοδομητικά. 
Πάνω από όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, τους εξαίρετους συναδέλφους μου, που πάντα με στήριξαν με την ψήφο τους.  Σας διαβεβαιώνω ότι η συνεργασία μας και ο κοινός μας αγώνας, δεν σταματάει εδώ. 
Θα είμαι δίπλα σας από όποια θέση και αν βρίσκομαι". 
Σωτήρης Κουλοκτσής
Ιατρός Καρδιολόγος
Απερχόμενος πρόεδρος
Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας