Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Παράσταση διαμαρτυρίας της ΕΟΑΣΚ στα γραφεία της ΔΕΗ
Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 11:11
EOASKEOASK1EOASK2-Το πρωί της Τρίτης με αιτία την επικαιροποίηση των γεωτρήσεων
Την έντονη αντίθεσή τους, στον τρόπο που γίνεται η επικαιροποίηση των γεωτρήσεων, εξέφρασαν οι αγρότες του νομού, μέσω της παράστασης διαμαρτυρίας που οργάνωσε η ΕΟΑΣΚ, το πρωί της Τρίτης, στην είσοδο των γραφείων ΔΕΗ, στην Καρδίτσα.
Με βάση τον νόμο η ΔΕΗ προχωρά στην επικαιροποίηση των γεωτρήσεων που αφορούν 5.000 και πλέον αγρότες, μέσα από μία διαδικασία που οι ίδιοι θεωρούν χρονοβόρα, που τους υποβάλει σε ταλαιπωρία και τους υποχρεώνει να λείψουν από τα δουλειές τους για 2-3 ημέρες σε μία περίοδο αιχμής.
Το βασικό τους αίτημα, όπως κατατέθηκε σε διευθυντικό στέλεχος σε τοπικό επίπεδο, είναι να απλοποιηθεί η διαδικασία και να υπάρξει ενδοϋπηρεσιακή αναζήτηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών και ειδικά της βεβαίωσης άδειας χρήσης νερού, η οποία αποτελεί και το μεγαλύτερο αγκάθι. Προς αυτή την κατεύθυνση ζήτησαν και την συνδρομή των Δήμων και τις περιφέρειας μέσω των υπηρεσιών τους.
Παράλληλα η ΔΕΗ σε περιπτώσεις αλλαγής του ονόματος του χρήστη έχει θεσπίσει ένα τέλος της τάξης των 175 ευρώ που οι αγρότες ζητούν να καταργηθεί, ειδικά όταν η αλλαγή αφορά μεταφορά μεταξύ ατόμων με πρώτο βαθμό συγγένειας.
Η παράσταση διαμαρτυρίας κράτησε περίπου μία ώρα, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία της ΔΕΗ ή στο κοινό που ήθελε να εξυπηρετηθεί και ολοκληρώθηκε με την δέσμευση ότι τα αιτήματα που υποβλήθηκαν θα προωθηθούν στα κεντρικά της Επιχείρησης για να δοθεί λύση.