Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ- Ντόμινο
Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 10:38
dimarxeio Karditsas_3_newISTOΌλες οι πληροφορίες μας οδηγούν στο Σεπτέμβριο σε ότι έχει να κάνει με το ξεκαθάρισμα του τοπίου, από πλευράς ΝΔ, για το υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει για τον Δήμο Καρδίτσας. Είτε αυτή θα είναι μία επίσημη και με την «βούλα» στήριξη, είτε από αυτές που χωρίς να ανακοινώνονται θεωρούνται και είναι δεδομένες. 
Μάλιστα οι γνωρίζοντες λένε ότι θα είναι μία απόφαση άμεσα συνδεδεμένη και με τις εκλογές για την περιφέρεια αφού όλες οι επιλογές θα έχουν μορφή ντόμινο  συμπαρασύροντας η μία την άλλη.
Τα τελευταία κομμάτια αυτού του ντόμινο, που θα παρασυρθούν, είναι οι προερχόμενοι από την ΝΔ υποψήφιοι που δεν θα έχουν επιλεγεί αλλά και οι υποστηρικτές τους, που θα κληθούν ν’ αποφασίσουν προς τα πού θα πάνε και αν θα βρεθούν απέναντι στην κεντρική επιλογή.
*     *      *
Ρυθμιστές
Ασχολούμαστε περισσότερο με την ΝΔ σε ότι αφορά στην υποψήφιο δήμαρχο στην Καρδίτσα γιατί εκεί είναι που υπάρχει και η μεγάλη προσφορά από υποψηφίους. Στα υπόλοιπα κόμματα τα πράγματα είναι σε βαθμό 90% ξεκαθαρισμένα. Αφήνουμε, δε, το περιθώριο του 10% γιατί για εκλογές μιλάμε, οπότε η έκπληξη ποτέ δεν αποκλείεται. 
Για ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝ.ΑΛ. γενικότερα η επιλογή είναι γνωστή αφού είναι σχεδόν αδύνατον να είναι άλλη από τον νυν δήμαρχο, ο ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα έχει δικό του  υποψήφιο , το ΚΚΕ είναι μόνο θέμα προσώπου με τον κ. Κρανιά να διατηρεί το προβάδισμα και απομένει να μάθουμε τις ανεξάρτητες υποψηφιότητες.
Εκεί σαφώς και υπάρχει ενδιαφέρον αφού το νέο εκλογικό σύστημα δίνει δικαίωμα στους πάντες   να ελπίζουν ότι μπορούν να αποδειχθούν ρυθμιστές των εξελίξεων.
Π.Κ.