Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Με αρκετές απουσίες η 1η μέρα των πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ στο N. Kαρδίτσας
Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 11:17
EPAL PANELLADIKES-Ενώ σήμερα μπαίνουν στη μάχη και οι 748 υποψήφιοι των ΓΕΛ
Χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα αλλά με μεγάλη αποχή, άρχισαν χθες οι πανελλαδικές εξετάσεις στην Καρδίτσα, με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ να είναι οι πρώτοι που ξεκίνησαν την διαδικασία, διαγωνιζόμενοι στο μάθημα της ελληνικής γλώσσας. 
Θυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι από τα επαγγελματικά λύκεια του νομού που διεκδικούν θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι 264. Από αυτούς οι 10 θα δώσουν προφορικά.  Στο νομό λειτουργούν δύο εξεταστικά κέντρα, με το μεγαλύτερο να είναι στο κτίριο του 1ου ΕΠΑΛ όπου διαγωνίζονται οι μαθητές 1ου, 2ου ΕΠΑΛ, εσπερινού ΕΠΑΛ και ΕΠΑΛ Μουζακίου. Από τους 189 που είχαν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν απουσίαζαν την πρώτη μέρα 52, ενώ στο 2ο Εξεταστικό που είναι στους Σοφάδες και συμμετέχουν υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ Σοφάδων και Παλαμά, ήταν να συμμετάσχουν 65 και τελικά μπήκαν στην αίθουσα 42 καθώς απουσίαζαν 23.
Σήμερα Παρασκευή και πάλι στην Νεοελληνική γλώσσα, ξεκινούν τις πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα διαγωνιστούν σε εννέα εξεταστικά κέντρα και ένα ειδικό, με τον αριθμό τους για τον νομό μας να φτάνει τους 748.