Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών- Γυναικών & Εφήβων – Νεανίδων 2018
Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 12:34
KOYKOYLETSOS-Η τρεις  αθλητές-τριες του Αθλ. Αγων. Συλ. Καρδίτσας
  
 
Στην πόλη της Πάτρας είναι στραμμένα τα μάτια σήμερα και αύριο που διεξάγονται τα Πανελλήνια πρωτάθληματα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών & Εφήβων - Νεανίδων 2018 .
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διεξάγει τα πανελλήνια πρωταθλήματα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών & Εφήβων - Νεανίδων   9-10 &11 Μαρτίου 2018  στο κλειστό γυμναστήριο ¨Τοφαλος¨ και με ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 π.μ. και για τις τρεις  μέρες  .
 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους – μέλη της ΕΛ.Ο.Τ.  συγκεκριμένα  Άνδρες- Γυναίκες γεννηθέντες το 2001 και κάτω (17ετων και άνω ), κάτοχοι από 1ο ΚΟΥΠ και άνω (μισή μαύρη ζώνη και άνω) & Εφήβων- Νεανίδων  2001-2002 & 2003
Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει με πέντε  αθλητές-ριες : Μπολτσή Άρτεμις ,Μαλαγράκη Αικατερίνη ,Χαντζιάρα Ευτυχία ,Βαρυτίμου Αικατερίνη & Ντιλιάς Νικόλαος . Τους αγώνες θα μπορεί να δει όλη η Ελλάδα ζωντανά από το κανάλι της ΕΛ.Ο.Τ. LIVE STREAMING  και μπαίνοντας στο site της ομοσπονδίας www.elot-tkd.gr .
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας και ο προπονητής του συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος  εύχεται καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-ριες που θα θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας και τη πόλη της Καρδίτσας και θα συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή του Ταεκβοντό κ αφού  συμμετέχουν  840 αθλητές –τριες   από όλη την Ελλάδα .