Εορτολόγιο

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου
Θύρσου, Λευκίου, Καλλινίκου, Φιλήμονος, Απολλωνίου, Αρριανού μαρτ.
Ανατ.: 07.45Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Φ. Σαχινίδης: "Στόχος μας οι πολίτες να γίνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων"
Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 11:31
SAXINIDHSSAXINIDHS1Στην Καρδίτσα βρέθηκε χθες για πολιτική εκδήλωση ο πρώην υπουργός
-Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της υπόθεσης «Novartis» η εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων
 
Στην Καρδίτσα βρέθηκε χθες ο πρώην υπουργός κ. Φίλιππος Σαχινίδης, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου που έχει ξεκινήσει το Κίνημα Αλλαγής, ενόψει του Συνεδρίου στις 16-18 Μαρτίου. Ο κ. Σαχινίδης συνοδευόμενος από τον πρώην υφυπουργό κ. Άγγελο Τόλκα μίλησε σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, ενώ πριν έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Στην τοποθέτησή του μεταξύ των άλλων τόνισε:"Είμαστε στο ξεκίνημα μιας μεγάλης πορείας που θα καταστήσει το Κίνημα Αλλαγής την ισχυρή δύναμη που θα παλεύει για την προοδευτική πορεία της χώρας συγκρουόμενη με την δεξιά και αριστερή συντήρηση. Για να διασφαλιστεί ότι η πορεία της χώρας μελλοντικά θα είναι σταθερή και ασφαλής. Ότι οι πολίτες θα ξαναγίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων συμμετέχοντας στην διαμόρφωση των πολιτικών που αφορούν αυτούς και τα παιδιά τους.
 
Εθνικά θέματα.
Είμαστε σε μια εποχή έντονων προβλημάτων στα Εθνικά θέματα.Σε μια περίοδο που η Ελληνική Οικονομία πρέπει να προχωρήσει με τολμηρά βήματα για να βγει οριστικά και με ασφάλεια από την κρίση.
Όμως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αποδεικνύει, με τις επιλογές της για μια ακόμη φορά ότι δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι θέτει σε κίνδυνο την πορεία και τα συμφέροντα της χώρας.Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ επιζητεί ειρηνικές σχέσεις με την Τουρκία στο πλαίσιο και στην βάση των αρχών και των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών.Αλλά και στο ζήτημα των σχέσεων μας με τη FYROM, το Κίνημα Αλλαγής, έχει υποστηρίξει την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος της ονομασίας της.
 
Υπόθεση Novartis
Η κυβέρνηση υπηρετεί μόνο το  δόγμα «ή εμείς ή αυτοί» και αδιαφορεί για τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών. Στόχος της η εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων με οποιοδήποτε τρόπο όπως φαίνεται και από τον τρόπο που τώρα χειρίζεται την υπόθεση Novartis.  Το Κίνημα Αλλαγής από την πρώτη στιγμή ζήτησε την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών, του σκανδάλου Novartis.  Ενός σκανδάλου που έχει πληρωθεί ακριβά από τους Έλληνες.
 
Για την δήθεν «έξοδο από την κρίση». 
Οι πολίτες βλέπουν τις προοπτικές αλλά και τις επιδόσεις της χώρας να απέχουν  πολύ από τις διακηρύξεις της κυβέρνησης. Παρακολουθούν την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να χτίσει το νέο ιδεολόγημα της ότι η έξοδος από τα μνημόνια συνεπάγεται και έξοδο της χώρας από την κρίση. Με την νέα αφήγηση περί «καθαρής εξόδου» τα «επεισόδια» της τριλογίας του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνονται. 
Το πρώτο επεισόδιο ήταν θα σκίσουμε τα μνημόνια, θα τα καταργήσουμε με ένα νόμο και με ένα άρθρο. 
Το δεύτερο αφορούσε το περίφημο «παράλληλο πρόγραμμα». Τώρα παρουσιάζουν την δήθεν «καθαρή έξοδο». Αλλά τους έχουν πια όλοι καταλάβει. Η Ελλάδα μπορεί, η Ελλάδα έχει προοπτική!Αλλά αυτό προϋποθέτει μια ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, μια εναλλακτική πρόταση, προοδευτικής διακυβέρνησης που:
-Προωθεί ένα νέο παραγωγικό πρότυπο για την ανάπτυξη και την δημιουργία νέου πλούτου στην χώρα.
-Μεριμνά σταθερά για την δίκαιη διανομή του με την στήριξη της μεσαίας τάξης και την μείωση των Κοινωνικών Ανισοτήτων.
-Καταπολεμά οριστικά το πελατειακό κράτος, στηρίζει και αναβαθμίζει τους θεσμούς, το πολιτικό σύστημα, την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.
-Έχει την αξιοπιστία να προχωρήσει σε Αλλαγές στους όρους της συμφωνίας με τους εταίρους μας, ώστε να απελευθερωθούν πόροι για την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή. Σε αυτή την πολιτική εμείς ως Κίνημα Αλλαγής μένουμε σταθερά προσηλωμένοι, επιδιώκοντας την Εθνική Συνεννόηση, αλλά και την στρατηγική συμπόρευση με τις ζωντανές παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας.