Εορτολόγιο

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου
Θύρσου, Λευκίου, Καλλινίκου, Φιλήμονος, Απολλωνίου, Αρριανού μαρτ.
Ανατ.: 07.45Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
"Aόρατη κλωστή", "Η πιο σκοτεινή ώρα" & "Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων" στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας
Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 11:21
TAINIES 1-Από Πέμπτη 1/02/18 έως Τετάρτη 7/02/18 
ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ-PHANTOM THREAD
Σκηνοθεσία-Σενάριο:ΠΟΛ ΤΟΜΑΣ ΑΝΤΕΡΣΟΝ-Ηθοποιοί:ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΤΕΙ ΛΙΟΥΙΣ, ΒΙΚΙ ΚΡΙΠΣ, ΛΕΣΛΙ ΜΑΝΒΙΛ
Διάρκεια:130 λεπτά-Πρεμιέρα:Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018-ΔΡΑΜΑ 2017, ΗΠΑ-ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ -Στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 ο σχεδιαστής ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ (Ντάνιελ Νέι Λούις) και η αδερφή του, Σίριλ (Λέσλι Μάνβιλ) κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπροσώπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης. Παράλληλα, πλήθος γυναικών μπαίνουν εφήμερα στη ζωή του ιδιόρρυθμου Ρέινολντς, ενσαρκώνοντας τις κατά διαστήματα μούσες του και σταδιακά παραχωρούν τη θέση τους στις επόμενες, που θα έχουν ανάλογη τύχη. Η μόνη σταθερή γυναίκα στη ζωή του Ρέινολντς είναι η αδερφή του μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει, τυχαία, μια νεαρή γυναίκα, την Άλμα, η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του. Από τη στιγμή που ερωτεύεται και παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση.
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : καθημερινά   στις 20:10  & 22:30
..........................................
Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ-DARKEST HOUR
Σκηνοθεσία:ΤΖΟ ΡΑΙΤ-Σενάριο:ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΚΑΡΤΕΝ-Ηθοποιοί:ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ , ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΣΚΟΤ ΤΟΜΑΣ-Διάρκεια:125 λεπτά-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ 2017,ΑΓΓΛΙΑ-ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ -Η ταινία αφηγείται τις πρώτες εβδομάδες της πρωθυπουργίας του Τσόρτσιλ, όταν οι Ναζί είχαν αρχίσει να καταλαμβάνουν την Ευρώπη και ο ίδιος έπρεπε, έχοντας όχι μόνο την απειλή της εισβολής των δυνάμεων του Χίτλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και 300.000 στρατιώτες εγκλωβισμένους στη Δουνκέρκη, να αποφασίσει αν θα συνθηκολογήσει μαζί τους, στην πιο σκοτεινή στιγμή της δικής του αλλά και της ιστορίας της χώρας του ή αν θα τους αντιμετωπίσει στο πεδίο της μάχης. Παρά τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από το κόμμα του και τον σκεπτικισμό του Βασιλιά, ο Τσόρτσιλ, με την αρωγή της επί 31 χρόνια συζύγου του, αποφασίζει να πολεμήσει για τα ιδανικά, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας του και οι λόγοι που συνέταξε με σκοπό να ανυψώσει το ηθικό των Βρετανών, έξοχο δείγμα της ρητορικής του δεινότητας, έχουν μείνει στην Ιστορία.
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : καθημερινά   στις 18:00 
...........................
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)-EARLY MAN (GR)
Διάρκεια: 89 λεπτά-ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ -Τοποθετημένο χρονικά στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, το animation «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» αφηγείται την ιστορία του Νταγκ, o οποίος μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, προσπαθούν να ενώσουν τη φυλή τους απέναντι στην εχθρική απειλή του Λόρδου Νουθ, ώστε να σώσουν το σπίτι τους.
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :Από Πέμπτη έως Κυριακή στις 16:15 
Γενική είσοδος -7.5 € -Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές - Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι- Τρίτεκνοι –6 €
*ΠΡΟΣΦΟΡΑ-Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες 2D ή 3D.