Εορτολόγιο

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου
Θύρσου, Λευκίου, Καλλινίκου, Φιλήμονος, Απολλωνίου, Αρριανού μαρτ.
Ανατ.: 07.45Δύση: 17.07Πρώτο Τέταρτο
No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη- Θάνου Σκάρλου
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 12:08
SKARLOSMε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος. 
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποδέχθηκε τον κ. Σκάρλο στο γραφείο του στην οδό Πειραιώς, όπου είχαν την ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση. Στην συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας και ο Δημ. Σύμβουλος Σοφάδων κ. Βασίλης Αγγελόπουλος. 
Η συνάντηση αποτέλεσε ουσιαστικά συνέχεια της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Καρποχώρι, με τον πρόεδρο της ΝΔ να απευθύνει τότε πρόσκληση στον κ. Σκάρλο για νέα συνάντηση στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά τα θέματα της περιοχής. 
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της Αυτοδιοίκησης, η Περιφερειακή ανάπτυξη αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο. 
Κατά τη διάρκεια συνάντησης, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΝΔ για την πορεία του δήμου και αναφέρθηκε επί μακρόν, στα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.
Ο κ. Σκάρλος εστίασε στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα τονίζοντας με έμφαση την ανάγκη ολοκλήρωσης των κλειστών αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου.
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον δήμαρχο για το έργο του περιγράφοντας παράλληλα το σχέδιο και το πρόγραμμα της ΝΔ ειδικά για τον πρωτογενή τομέα ώστε να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο αύριο.