Εορτολόγιο

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
, Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου, Αρχή Τριωδίου,
Θεοδώρου του Τήρωνος, Των εν ασκήσει λαμψάντων
Ανατ.: 07.25Δύση: 18.08Σελήνη: 12 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Με 50 αθλητές-τριες το γυμν. ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ θα συμμετάσχει στο 3ο Baby Cup Ταεκβοντό στον Αμπελώνα
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 10:48

KOUKOULETSOS istoΣτο 3ο Baby Cup ¨ΕΥ ΖΗΝ¨ στον Αμπελώνα Λάρισας θα συμμετάσχει ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 . Οι αγώνες θα διεξαχθούνε στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα και με ώρα έναρξης 10:00 το πρωί.

Η προαγωνιστική ομάδα αποτελείτε από 50 αθλητές-τριες όπου θα συμμετάσχουν και θα προσπαθήσουν για μια καλή εμφάνιση συμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Κουκουλετσος Βάϊο στο πρωτάθλημα και θα βάλουν θεμέλια και βάσεις για το μέλλον. Ο σκοπός και στόχος είναι της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί αθλητές να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη με στόχο την εμπειρία και να ζήσουν και να απολαύσουν την γιορτή του 3ο Baby cup στον Αμπελώνα Λάρισας . Η ηλικίες που θα συμμετάσχουν είναι ηλικίας 2004 έως 2011 και κάθε ηλικία θα αγωνιστεί ξεχωριστά σύμφωνα με τα κιλά την χρονολογία γέννησης καθώς και την βαθμίδα της ζώνης. Η ομάδα θα αναχώρηση για τον Αμπελώνα την Κυριακή το πρωί μαζί θα ακολουθήσουνε και γονείς των αθλητών –τριών και να συνοδεύσουν στην αγωνιστική τους εμπειρία. Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος μαζί με τους έμπειρους και διακεκριμένους αθλητές Μπολτσή Άρτεμις , Χαντζιάρα Ευτυχία & Τζιώτα Μαρία θα συνοδευόσουν και θα κοτσάρουν σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ταεκβοντό αφού θα συμμετέχουν 30 σωματεία και πάνω από 600 αθλητές-τριες περίπου. Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μικρούς αθλητές –τριες για την συμμετοχή τους στο 3ο Baby Cup ¨ΕΥ ΖΗΝ¨.