Εορτολόγιο

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου
Κλήμεντος Αγκύρας, Αγαθαγγέλου μάρτυρος
Ανατ.: 07.49Δύση: 17.38Σελήνη: 17 ημερών

Κεντρική Οδός

No thumbnails found

XALILHS30-12

 

Diagnostiko

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
Φιλικό κατά του ρατσισμού στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:14

ROMA istoΣε πανηγυρικό κλίμα, απόρροια του χαρακτήρα του και του λόγου τέλεσής του πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση και μικτή ομάδα Ρομά από οικισμούς Καρδίτσας και Σοφάδων. Θυμίζουμε ότι την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Μ.Κ.Ο.

«Ρομά χωρίς σύνορα» σε συνεργασία με τους κιτρινόμαυρους της Καρδίτσας και πολλούς φορείς της πόλης και του νομού, που θέλησαν να συμβάλλουν στο μήνυμα κατά του ρατσισμού που ήταν και αυτό που στάλθηκε μέσω του ματς. Άλλωστε η 21η Μαρτίου είναι παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού. Οι δύο ομάδες, πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού φωτογραφήθηκαν πίσω από σχετικό πανό που έλεγε όχι στο ρατσισμό και προέτρεπε στο σεβασμό στη διαφορετικότητα. Στο ΔΑΚ, όπου διεξήχθη και το παιχνίδι βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Βράντζα και κ. Σπύρος Λάππας, όπως και οι αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ.κ. Μαντζιάρας και Τίκας. Το παρών έδωσε και ένα μεγάλο κομμάτι του Δ.Σ. της Αναγέννησης, όπως και ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας Γιάννης Μάγγος, αλλά και το Δ.Σ. και μέλη των «Ρομά χωρίς Σύνορα». Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από πλευράς Αναγέννησης στην ομάδα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές κυρίας από τους νέους και το κοουτσάρισμα είχε αναλάβει ο κ. Τάκης Δρόσος. Το παιχνίδι που έγινε σε δύο ημίωρα ημίχρονα έληξε με 2-0 υπέρ της μεικτής των ρομά με γκολ που επιτεύχθηκαν ένα σε κάθε ημίχρονο. Στην ανάπαυλα τιμήθηκαν παλαιοί ποδοσφαιριστές της Μαυραϊκής Σοφάδων.

(karditsalive.net)