Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Ιουνίου
Λεοντίου, Υπατίου, Θεοδούλου, Αιθερίου μαρτύρων
Ανατ.: 05.06Δύση: 19.59Σελήνη: 4 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

Συνάντηση Κ. Τσιάρα με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ
Παρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 12:12

TSIARASΣυνάντηση με τον νέο Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, είχε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, κ. Κώστας Τσιάρας.

Η συνάντηση των δυο αξιωματούχων έλαβε χώρα στο περιθώριο του επίσημου γεύματος, που παρέθεσε προς τιμή του νέου Γ.Γ. ο τέως Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ευχήθηκε στο κ. Στόλτενμπεργκ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του επεσήμανε την ενεργό συμμετοχή της Ελλάδας στην συμμαχία, που την καθιστά έναν από τους πιο αξιόπιστους και πολύτιμους εταίρους της στην έκρυθμη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Υπογράμμισε, επίσης, πως η Ελλάδα, ως μέλος της Ε.Ε., αποτελεί ουσιαστικό συνδετικό κρίκο της Ένωσης με το NATO, για την εποικοδομητική συνεργασία των δυο οργανισμών. Μια συνεργασία, που αποσκοπεί στην αποτελεσματική αντιμετώπιση πάσης φύσεως απειλών απέναντι στην σταθερότητα και την ασφάλεια των κοινωνιών των συμμαχικών κρατών και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο ισχυρό και πλουραλιστικό πλαίσιο δημοκρατικών αξιών.