Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Ιουνίου
Λεοντίου, Υπατίου, Θεοδούλου, Αιθερίου μαρτύρων
Ανατ.: 05.06Δύση: 19.59Σελήνη: 4 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

Για ζητήματα που αφορούν το Nομό μας ενημερώθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης
Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 14:38
avgenakis1avgenakis2avgenakis3Σε συναντήσεις του με φορείς της Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας
-Λευτέρης Αυγενάκης: "Όποτε και αν γίνουν η ΝΔ θα τις κερδίσει"
Με επισκέψεις σε φορείς του νομού Καρδίτσας άρχισε η επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη στο νομό μας.
Ο Κρητικός πολιτικός συναντήθηκε αρχικά με τον δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο και κατόπιν μετέβη στην αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, όπου και τον ανέμεναν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Νούσιος και περιφερειακοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων η κα. Γεωργία Κόκκαλη & ο κ. Γιώργος Μάττας .
Τον κ. Αυγενάκη που είχε δίπλα του τη σύζυγό του, συνόδευε ο βουλευτής Καρδίτσας και γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιάρας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης, ενώ παρέστησαν οι πρώην βουλευτές κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, κ. Παύλος Σιούφας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο πολιτευτής κ. Σωτήρης Κουλοκτσής και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. & πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Σόφια Τόλια. 
Επίσης παρέστησαν πολλά στελέχη της ΝΟΔΕ. Ο κ. Τσιάκος ο οποίος και καλωσόρισε τον κ. Αυγενάκη, του ζήτησε η ΝΔ να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον πρωτογενή τομέα που είναι βασική προτεραιότητα για το νομό μας, όπως και για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων. Αναφέρθηκε τόσο στον Ε-65 που ζήτησε την σύνδεση με Εγνατία και Αθηνών Θεσσαλονίκης αλλά και στα αρδευτικά, συμπεριλαμβανομένου του Αχελώου.
Ο βουλευτής Ηρακλείου που έδειξε ενημερωμένος για θέματα που αφορούν τον νομό, καθώς αναφέρθηκε ακόμα και στα έργα του Διοικητηρίου και του κλειστού γυμναστηρίου, τόνισε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει εύκολες υποσχέσεις αλλά υποσχέθηκε την σύνταξη ενός πλάνου ενεργειών που θα αρχίσουν να γίνονται με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας. Παράλληλα τάχθηκε συμμέτοχος στα αιτήματα του νομού Καρδίτσας. Σε ότι αφορά τις εκλογές είπε ότι όποτε και αν γίνουν η ΝΔ θα τις κερδίσει, προέβλεψε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα και σημείωσε ότι θα γίνουν τα πάντα για να έχει η Καρδίτσα ισχυρή εκπροσώπηση με βουλευτές της ΝΔ στη νέα Βουλή.
Ακολούθως ο κ. Αυγενάκης πάντα με την συνοδεία των κ.κ. Τσιάρα και Τσιούκη, αλλά και άλλων εκ των προαναφερόμενων, επισκέφθηκε το κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου και συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τιμόθεο. 
Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον κ. Αυγενάκη να ενημερώνεται για τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν υπό την εποπτεία της, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως την έλλειψη ιερών.
Ακολούθως ο Γραμματέας της Π.Ε. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναχώρησε για το κέντρο «Κέντια», όπου ήταν προγραμματισμένη η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ ΝΔ, με τον ίδιο να είναι ο κεντρικός ομιλητής.