Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Ιουνίου
Λεοντίου, Υπατίου, Θεοδούλου, Αιθερίου μαρτύρων
Ανατ.: 05.06Δύση: 19.59Σελήνη: 4 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

Μεγάλη εμπειρία αποκόμισε ο προπονητής Βάϊος Κουκουλέτσος από το 2ο θερινό σχολείο προπονητών Ταεκβοντό στην Αρχαία Ολυμπία
Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 10:45

 

KOYKOYLETSOS 2Μια ημέρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο ,η Διεθνής Ένωση Ολυμπιακή Ακαδημία υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της στην Αρχαία Ολυμπία το 2ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό (WTF) προσελκύοντας περίπου 150 προπονητές από όλη την Ελλάδα.


«Είναι μεγάλη η χαρά μας να βλέπουμε την προσπάθεια του Αντιπροέδρου της ΔΟΑ, Μιχάλη Φυσεντζίδη, να συνεχίζεται», δήλωσε ο Διευθυντής της ΔΟΑ Διονύσης Γάγγας καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, ενώ μετέφερε και τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της ΔΟΑ .
«Ο ρόλος του προπονητή είναι πολυδιάστατος και για τον λόγο αυτό η φιλοσοφία του, τα πιστεύω του, η ηθική και η συμπεριφορά του, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο , ζωής των ατόμων που καθοδηγεί και ηγείται» τόνισε στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας της Eυρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU), Μιχάλης Φυσεντζίδης.
Τον λόγο πήραν στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ, Γεράσιμος Καρανταγλής, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό, Θοδωρής Ζηνέλης και ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος οργάνωσης και διαχείρισης αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοπονήσου, Θανάση Στρίγγα.
Το 2ο Θερινό Σχολείο που τελείται υπό την αιγίδα της ΔΟΑ, της ΕΘΝΟΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Μεσογειακής Ένωσης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας και της Ένωσης Νοτίου Ελλάδος του αθλήματος, καθώς έγινε με την πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ταεκβοντό
Από τις 4-7 Αυγούστου 2016 ένα τριήμερο υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου οι καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων του πανεπιστημίου Πελοποννήσου εμπλούτισαν με γνώσεις ομιλίες παρουσιάσεις και άλλα εργαστήρια στους προπονητές του Ολυμπιακού Αθλήματος Ταεκβοντό .
Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων & Στρατονομίας κ. Κουκουλέτσος Βάϊος συμμετείχε στο θερινό σχολείο μαζί με τους μαθητές του Αθλητικού Αγωνιστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας κ. Πασπαλάρη Αθανάσιο προπονητής στο Χαμόγελο του παιδιού , Σειρανίδη Ιωάννη προπονητής στον Σύλλογο Ευπυρίδαι & Σδόγγο Φώτη καθηγ. φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ταεκβοντό που τώρα είναι αξιόλογοι Προπονητές & Διαιτητές . Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμένα και τους μαθητές μου που μείναμε σε έναν ιερό χώρο όπου αυτή την εποχή είναι επίκαιρο με τους Ολυμπιακούς στο Ρίο νιώθουμε πλήρες καταρτισμένοι σαν προπονητές και συγχαρητήρια στους διοργανωτές & καθηγητές για αυτή την μεγάλη εμπειρία που ζήσαμε και τις τρεις ημέρες . Τέλος σε όλους τους προπονητές απονεμήθηκε βεβαίωση συμμετοχής του 2ο Θερινού Σχολείου προπονητών Ταεκβοντό (WTF ).