Εορτολόγιο

Δευτέρα 18 Ιουνίου
Λεοντίου, Υπατίου, Θεοδούλου, Αιθερίου μαρτύρων
Ανατ.: 05.06Δύση: 19.59Σελήνη: 4 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

 

Diagnostiko

Boukhs

 

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

Στο 1ο Ανοικτό σεμινάριο Ταεκβοντό προπονητικής Πρώτων Βοηθειών & Φυσικοθεραπείας ο προπονητής Κουκουλέτσος Βάϊος
Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 10:28

 

13006527 10201475443363809_3948028108816459872_nΜε μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η ΕΤΑΒΕ το 1ο Ανοικτό Σεμινάριο Ταεκβοντό Προπονητικής , Πρώτων Βοηθειών & Φυσικοθεραπείας στην Ουρανοϋπολη Χαλκιδικής στις 22,23 & 24 Απριλίου 2016 .

Το παρών έδωσε και ο προπονητής του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας κ. Κουκουλέτσος Βάϊος μαζί με τον μαθητή του & δάσκαλο κ. Σειρανίδη Ιωάννη καθώς και άλλοι 80 περίπου προπονητές από όλη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ κ. Μανώλη Χρήστο στην ΠΑΣΠΟΑΤ για αυτό το πρωτοποριακό σεμινάριο, που είχε εισηγητές τον Grand Master Ky Tu Dang που δίδαξε το τεχνικό μέρος των πούμσε αναλυτικά και πρακτικά . Ο Ισπανός Tortosa Alameda Jesus δίδαξε το αγωνιστικό μέρος του Ταεκβοντό με της τελευταίες αλλαγές που θα εφαρμοστούν στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Βραζιλία . Ο προπονητής της Ξάνθης Ανδρέας Χριστίδης παρουσίασε το νέο βιβλίο του με πάνω από 240 παιχνίδια προσαρμοσμένα στο Ταεκβοντό & η κ. Βαβουλίδου Σμαρώ Φυσιοθεραπεύτρια δίδαξε εφαρμογή & πράξη δεσίματα με γάζες σε όλα τα σημεία των άκρων . Ακόμη έγινε εκπαίδευση και σχολή στη Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και την Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση (CPR /AED) από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ όπου ήταν ένα από τα πιο σημαντικά σεμινάρια αλλά και κατάρτισης για την πολύτιμη βοήθεια που μπορούμε στους συνανθρώπους μας όταν την χρειαστούνε . Στο τέλος απονεμήθηκαν τα διπλώματα συμμετοχής σε όσους συμμετείχαν στο παραπάνω πρόγραμμα του σεμιναρίου της ΕΤΑΒΕ αλλά και του ΕΚΑΒ . Στο άμεσο μέλλων το γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ θα προμηθευτεί Απινιδωτή μιας και στην πόλη μας είναι σχεδόν ανύπαρκτος .
Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος παρακολούθησε το σεμινάριο σε όλα τα τμήματα από την αρχή έως το τέλος πρακτικά και απονεμήθηκε το δίπλωμα πρώτων βοηθειών από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ & το δίπλωμα συμμετοχής του σεμιναρίου Ταεκβοντό.