Εορτολόγιο

Τρίτη 25 Ιουλίου
Κοίμησις Αγίας Άννης, Ολυμπιάδος
Ανατ.: 05.26Δύση: 19.50Σελήνη: 1 ημέρας

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

Dias

Diagnostiko

Boukhs

Ionis

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Την Κυριακή 2 Απριλίου, η Θεσσαλία γίνεται Ομορφότερη! Η Μεγαλύτερη Tαυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας είναι γεγονός!
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 13:34

PERIFEREIA istoΜε κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», την Κυριακή 2 Απριλίου χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2017, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας. 

Περισσότερα...
 
Ενημερωτική συνάντηση σε συνεργασία με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ( ΚΑΠΕ), διοργανώνει η ΠΕΔ Θεσσαλίας
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 13:32

PED THESSALIAS_istoH ΠΕΔ Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση σε συνεργασία με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ( ΚΑΠΕ) κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναπτυχθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν άμεσα στην Τ.Α.

Περισσότερα...
 
25ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:27

BASILAKOS KTIRIO_istoΣήμερα Πέμπτη 30-3-2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 25ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Περισσότερα...
 
Eπίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας στο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία (ΚΕΠΕΠ)
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:11

KEPEP istoΤην Τρίτη 28/3/2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία (ΚΕΠΕΠ).

Περισσότερα...
 
Εκπαιδευτική επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας στο Νέο Μουσείο Πόλης
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:02

2 GYMNASIO_istoΤην Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 οι μαθητές της Α’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας επισκέφθηκαν το Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο Λ. & Ν. Σακελλαρίου – ή Νέο Μουσείο Πόλης.

Περισσότερα...
 
Πανθεσασαλική άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών σεισμού αύριο στην Καρδίτσα -Θα διεξαχθεί στις 10 το πρωί στο Εμπορικό Κέντρο
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 11:53

emporiko1 istoΣτα πλαίσια της επιχειρησιακής αφύπνισης και απόκτησης εμπειρίας του πυροσβεστικού προσωπικού σε ατυχήματα που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητα ως προς τη φύση τους, η υπενθύμιση υφισταμένων διαδικασιών, η διαπίστωση της καλής λειτουργίας και επάρκειας των διαθέσιμων μέσων και εξοπλισμού, η βελτίωση του συντονισμού, της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και τέλος η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των κατοίκων της περιοχής σε περίπτωση σεισμικού φαινόμενου και η ενημέρωσή τους σε τρόπους αντίδρασης και προφύλαξης, θα διεξαχθεί Πανθεσσαλική άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών από σεισμικό φαινόμενο, με την κωδική ονομασία ''ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2017''.

Περισσότερα...
 
Όπως αποφάσισε του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Από 6 έως 10 Οκτωβρίου η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 10:05

ebe1 istoΑπό τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η φετινή Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, όπως αποφάσισε του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μετά από σχετική πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής.

Περισσότερα...
 
Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου -Τράπεζα αίματος Μαυρομματίου
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 09:56

AIMODOSIA MAYROMATI1_istoO Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τρίτη 28-3-2017 διενήργησε την πρώτη προγραμματισμένη για το 2017 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας.

Περισσότερα...
 
Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 09:49

PERIFEREIA istoΕντατικοποιεί τους υφιστάμενους καθημερινούς ελέγχους των κλιμακίων των υπηρεσιών της η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, με στόχο την προστασία των καταναλωτών και του υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά.

Περισσότερα...
 
Εκδήλωση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 10:32

14o DHMOTIKO_4_istoΤην Παρασκευή 24 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας παρουσίασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου τους το θεατρικό δρώμενο με τίτλο: «Η περιώνυμη Μάχη της Ματαράγκας – Πετρομαγούλας Κιερίου».

Περισσότερα...
 
Πασχαλινό bazaar στην Πλατεία της Καρδίτσας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 10:22

XAMOGELO isto«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar που διοργανώνει στην Πλατεία της Καρδίτσας και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Περισσότερα...
 
Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η χρηματοδότηση για 3 χρόνια των Κέντρων Κοινότητας των Δήμων Τρικκαίων και Πύλης -Κ. Αγοραστός: «Στηρίζουμε τον συνάνθρωπο και δημιουργούμε θέσεις εργασίας»
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 13:28

PED AGORASTOS_istoΣτο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 εντάσσονται, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, η χρηματοδότηση για τα επόμενα 3 χρόνια των παρακάτω Κέντρων Κοινότητας:

Περισσότερα...
 
"ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ" & "ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ" στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας -Από Πέμπτη 30/3/2017 έως Τετάρτη 5/4/2017
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:20

TAINIA1 isto TAINIA2 istoΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ (ΜΕΤΑΓΛ.)-SMURFS: THE LOST VILLAGE (GR)

Περισσότερα...
 
Διεθνής ένωση αστυνομικών -Τοπική διοίκηση Καρδίτσας Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και προσφοράς
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:08

IRA1 istoΗ τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με το Ζαχαροπλαστείο Σέμπρου, πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Μαρτίου μια φανταστική εκδήλωση μάθησης και προσφοράς για τα παιδιά των μελών και φίλων της Ένωσης μας.

Περισσότερα...
 
Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας Τα μνημόνια ούτε τα διαπραγματεύονται, ούτε τα υπογράφουν & ούτε τα στηρίζουν τα συνδικάτα!
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 11:58

ERGATIKO istoΜε μία επίθεση λάσπης άνευ προηγουμένου προς τα συνδικάτα χαρακτηρίζοντάς τα οπισθοφυλακή , ο Πρωθυπουργός από την διάσκεψη της Ρώμης, προσπαθεί να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες για τις αποφάσεις και τις πολιτικές που εφαρμόζει τα τελευταία δυο χρόνια η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που τα αποτελέσματα αυτών τα βιώνει με τον χειρότερο τρόπο η ελληνική κοινωνία.

Περισσότερα...
 
Συνοχή, Συνέχεια και Συνέπεια του Κράτους του Δημήτρη Σιούφα πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 10:08

DHMHTRHS SIOYFAS_2_istoΚοινή είναι η αντίληψη ότι η σημερινή πολύπλευρη κρίση της χώρας μας είναι πολυπαραγοντικό πρόβλημα με έντονα θεσμικά και πολιτικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα...
 
Την Κυριακή 2 Απριλίου, Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 10:01

LETS DO_IT_istoΜε κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας βρίσκονται σε ρυθμούς «Let’s Do It Greece», καθώς πλησιάζει η μέρα για τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας, όπου η Ελλάδα θα γίνει ομορφότερη! Στόχος, οι χιλιάδες πολίτες που μοιραζόμαστε το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούμε σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας και προστατεύοντας περισσότερα από 1.000 σημεία, μέσα σε 1 μέρα!

Περισσότερα...
 
Στη Μάλτα για τη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ ο Κώστας Τσιάρας
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 09:54

tsiaras 6_NEW_istoΑμέσως μετά τη συνεδρίαση του άτυπου Συντονιστικού Οργάνου Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας όπου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε τον σταθερό προσανατολισμό της παράταξης στην ευρωπαϊκή προοπτική, ο Γενικός Γραμματέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας αναχώρησε για τη Μάλτα, προκειμένου να συνοδεύσει τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Περισσότερα...
 
Σε αδελφοποίηση με Δήμους της Γαλλίας προχωρά ο Δήμος Μουζακίου και σε υλοποίηση προγράμματος ERASMUS
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 09:45

KOTSOS istoΣτην υλοποίηση δύο ευρωπαϊκών προγραμμάτων προχωρά ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με Δήμους από τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ιταλία.

Περισσότερα...
 
Προγράμματα για επαγγελματίες υγείας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 10:24

PANEPISTH THESSALIAS_istoΗ Σχολή Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είναι στην ευχάριστη θέση, να σας ενημερώσει για την έναρξη των προγραμμάτων “Διοίκηση Μονάδων Υγείας”, “Marketing Μικρών Μονάδων Υγείας” και “Οικονομική και Διοικητική Υποστήριξη Μικρών Μονάδων Υγείας”.

Περισσότερα...
 
Κίνητρο για την τσέπη των καταναλωτών οι 100% εκπτώσεις στα Τέλη Σύνδεσης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 10:18

AGG istoΗ Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), στην προσπάθεια να διευκολύνει τις Νέες Συνδέσεις με το Δίκτυο Διανομής, έχει προχωρήσει και υλοποίει για το έτος 2017 μία άμεση προσφορά στα Τέλη Σύνδεσης προς τους καταναλωτές που επιθυμούν τη χρήση του φυσικού αερίου.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 772

Πολιτική

Πολιτισμός

Αθλητισμός