Εορτολόγιο

Τρίτη 25 Ιουλίου
Κοίμησις Αγίας Άννης, Ολυμπιάδος
Ανατ.: 05.26Δύση: 19.50Σελήνη: 1 ημέρας

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

Dias

Diagnostiko

Boukhs

Ionis

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Επιτυχημένη ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη του Δ. Σοφάδων
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 09:52

logo syriza.jpgistoΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 27 Μαρτίου η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη του Δ. Σοφάδων, στα πλαίσια του διαλόγου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και της χώρας. Ήταν η πρώτη από τις ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν και στους υπόλοιπους δήμους του Ν. Καρδίτσας, με τη δεύτερη να πραγματοποιείται στο Δ. Παλαμά.

Περισσότερα...
 
Ομιλία του Ν. Λυγερού το Σάββατο στον Παλαμά
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 09:49

LYGEROS PALAMAS_istoΟ Δήμος Παλαμά έχει προσκαλέσει τον κ. Νίκο Λυγερό για να ενημερώσει τους κατοίκους του Δήμου για τις ευεργετικές ιδιότητες του ζεόλιθου στην γεωργία, την κτηνοτροφία και τη μελισσοκομία.

Περισσότερα...
 
Από άντρες της Πυροσβεστικής, στα πλαίσια άσκησης Εντυπωσιακές επιχειρήσεις διάσωσης από σεισμό χθες στην Καρδίτσα -Ήταν πανθεσσαλικής εμβέλειας και αφορούσε αντιμετώπιση συνεπειών από σεισμό
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 09:40

askisi15 istoΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πανθεσσαλική άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών από σεισμό, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο χώρο του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Περισσότερα...
 
Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 12:44

1O EPAL1_istoΣτα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο ‘A Call from schools for the Less Destruction – Let’s reduce the Consumption’ που υλοποιεί το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, όλα τα σχολεία που συμμετέχουν, οφείλουν να πραγματοποιήσουν μια σειρά από δράσεις. Έτσι, το 1ο ΕΠΑ.Λ. πραγματοποίησε επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας προς ενημέρωση επί των πεπραγμένων δράσεων του προγράμματος.

Περισσότερα...
 
Διάκριση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 12:34

MORFOTIKOS SOFADON_istoΜια ακόμη μεγάλη διάκριση προστέθηκε στο ενεργητικό του Εικαστικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων. Τρία από τα έργα των μαθητών του που εστάλησαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής που οργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου με θέμα " Ένα μήλο την ημέρα..." στο πλαίσιο του εορτασμού των εκατό χρόνων από την ίδρυση του φορέα κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατηγορία της ατομικής δημιουργίας.

Περισσότερα...
 
Παράσταση για τα παιδιά στο Κινηματοθέατρο διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Καρδίτσας
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 11:48

E.STAYROS istoΣτο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας θα διεξαχθεί παράσταση για τα παιδιά, που επιμελείται η θεατρολόγος κα Ρούλα Ρόζου και ο ταχυδακτυλουργός-κλόουν κος Άγγελος Καβαλάρης.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με την Οργανωτική Επιτροπή του φεστιβάλ "ΜΕΝΕΛΑΪΔΙA"
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:51

MENELAIS 3_istoΜε εκλεκτούς συνεργάτες στον Λαογραφικό Όμιλο Καρδίτσας "ΜΕΝΕΛΑΪΣ", επισκεφτήκαμε σήμερα το γραφείο του κ. Τσιάκο Βασίλη, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας, ο οποίος μας δέχτηκε με εγκαρδιότητα και με μεγάλη χαρά.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση Ενώσεων Τύπου με τον Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, κο Δ. Παπαδημητρίου
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:39

papadistoΜε τον Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Τύπου, με τον οποίο συζήτησαν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν και ταλαιπωρούν τον κλάδο. Αναλυτικότερα συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν: τους πρόχειρους διαγωνισμούς για έργα και προμήθειες κάτω των 60.000 ευρώ, τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει του Ν. 4412/2016 για την ανάθεση και πληρωμή των δημοσιευμάτων, η επαναφορά της δημοσίευσης των ισολογισμών και άλλα αναπτυξιακά θέματα.

Περισσότερα...
 
Στο ευρωπαϊκό δίκτυο DYPALL συμμετέχει ο Δήμος Καρδίτσας -Μια νέα ευρωπαϊκή πρωτοβουλία, που ήδη περιλαμβάνει 30 εταίρους από την Ευρώπη, οργανώσεις νεολαίας και Δήμους σε περισσότερες από 20 χώρες με βασικό στόχο να προωθήσει τη συμμετοχή των νέων στη δ
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:20

DHMOS isto"Η συμμετοχή στη δημοκρατική ζωή μιας κοινωνίας είναι κάτι περισσότερο από το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι. Η ενεργή συμμετοχή ενός πολίτη στα κοινά του τόπου εκφράζεται ακόμη, από τη δυνατότητα να έχει το δικαίωμα, τα μέσα, τον χώρο, την ευκαιρία κι όπου χρειάζεται την υποστήριξη, ώστε να συμμετέχει και να επηρεάζει τις αποφάσεις καθώς και να λαμβάνει μέρος σε δράσεις και δραστηριότητες που συμβάλλουν στο χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας" *Απόσπασμα του Προοιμίου από το Αναθεωρημένο Καταστατικό για την Συμμετοχή των Νέων στην Τοπική και Περιφερειακή Ζωή, Συμβούλιο της Ευρώπης, Μάιος 2003

Περισσότερα...
 
Ενημέρωση μαθητών στο 1ο και 6ο Δημοτικό σχολείο Μουζακίου κατά του σχολικού εκφοβισμού από την Κινητή μονάδα ψυχικής υγείας Καρδίτσας
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:17

APOSTOLH MOUZAKI_3_istoΜε στόχο το μήνυμα ενημέρωσης, αφύπνισης και κινητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού, μέσα από μια δια δραστική ομιλία η ψυχολόγος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κα Ειρήνη Στάμου και η Κοινωνική Λειτουργός κ Ιωάννα Χιώτη, προσπάθησαν να αναλύσουν στους μαθητές του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου την έννοια του Σχολικού Εκφοβισμού.

Περισσότερα...
 
Παράδοση -παραλαβή έργου στην ΠΕΔ Θεσσαλίας -Αφορά στη συλλογή χωρικών και πολεοδομικών στοιχείων οικισμών Π.Ε. Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 09:42

PED PARADOSH_istoΣτα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η παράδοση – παραλαβή του έργου , βάση προγραμματικής σύμβασης, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΤΕΕ – Περιφερειακό τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας και αφορά στησυλλογή των χωρικών και πολεοδομικών στοιχείων των οικισμών της περιφέρειας Θεσσαλίας των Π.Ε. Λάρισας , Τρικάλων και Καρδίτσας.

Περισσότερα...
 
Χθες Πέμπτη 8 συλλήψεις στην Καρδίτσα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση με αυξημένη εγκληματικότητα -Εγινε έλεγχος σε 133 άτομα, σε 82 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά (24) παραβάσεις-Κατασχέθηκαν, επίσης 4 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 09:46

ASTYNOMIKO istoΣτο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 30.03.2017 στο νομό Καρδίτσας εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα.

Περισσότερα...
 
Στην καμπάνια του "Let’s do it Greece" ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα -Tην Κυριακή 10 π.μ. στον Βοτανικό Κήπο
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 12:50

DHMOS LIMNHS_PLASTHRA_istoΟ Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων, συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού "Let’s do it Greece 2017", η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά, και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Περισσότερα...
 
Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" Mαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου της Οιχαλίας (Νεοχώρι) Τρικάλων στo Mαυρομμάτι
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 12:36

GIOTHS istoΑντιπροσωπεία από μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Οιχαλίας (Νεοχώρι) Τρικάλων στα πλαίσια της Αειφόρου εκπαίδευσης επισκέφτηκαν σήμερα το χωριό μας. Οι μαθητές πρώτα επισκέφτηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου και στη συνέχεια τους έγινε ενημερωτική ομιλία από την Αντιδήμαρχο Τουριστικής προβολής –αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Μουζακίου κ. Φασιανού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την ανακύκλωση.

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη Τριτέκνων στη Βουλή -Εκδρομή στη βουλή πραγματοποίησε ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας, ενώ τα μέλη του συλλόγου επισκέφθηκαν και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης.
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 12:26

TRITEKNOI BOYLH1_istoΤην περασμένη Τετάρτη ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας πραγματοποίησε ημερήσια επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης και στη Βουλή των Ελλήνων. Ήταν μια ενδιαφέρουσα όσο και εντυπωσιακή επίσκεψη. Κατά την παραμονή στη Βουλή πραγματοποιήθηκε ενδιαφέρουσα ξενάγηση - από ειδικευμένη υπάλληλο - στην ιστορική αίθουσα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» για την ιστορία του κτηρίου της Βουλής, αλλά και στα εκθέματα των σπουδαιότερων γεγονότων από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Περισσότερα...
 
Στη Λάρισα το 33ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Βλάχων
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 11:00

PE TOYRISMOS_1_istoΣτη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί φέτος το 33ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων, μετά απο απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.Το Αντάμωμα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ομοσπονδίας, έχει προγραμματιστεί για τις 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017.

Περισσότερα...
 
Από ΠΕΑΕΑ και ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ Εκδήλωση τιμής την Κυριακή στην Ιτέα
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:47

shmakkeistoΗ Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ και το παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, συνδιοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στους αγωνιστές της ταξιαρχίας του Ιππικού ΓΑΖΗ του ΔΣΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απρίλη και ώρα 11 πμ στο νεκροταφείο της Ιτέας.

 
Στη Λίμνη Πλαστήρα από 29 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2017 4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής–Παιδικής Χορωδίας με τον Νίκο Ευθυμιάδη
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:36

EYTHIMIADHS 2_istoΈνα εξαιρετικά ενδιαφέρον Πανελλήνιο Σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής – Παιδικής Χορωδίας θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 29 Ιουνίου έως Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στην πανέμορφη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και το Ωδείο Καρδίτσας - Κων/νος Ευθυμιάδης.

Περισσότερα...
 
Ερώτηση Παν. Βράντζα προς τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την Επικείμενη εκκαθάριση ανενεργών Αγροτικών Συνεταιρισμών & αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:18

BRANTZA 1_istoΩς γνωστόν, με βάση τον ν.4384/2016, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (έως 26-4-2017), θα προκύψει σημαντικό ζήτημα για ένα πλήθος ανενεργών πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών ανά την επικράτεια. Ειδικά, δε, στην Θεσσαλία, οι συνεταιρισμοί είναι πάνω από 200 (ενδεικτικά περίπου 90 μόνον στην Καρδίτσα) και αριθμούν χιλιάδες μέλη.

Περισσότερα...
 
Στον Βόλο ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα σε εκδήλωση για τον τουρισμό
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 09:51

TSIANTHS istoΣτην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου στο Ξενία Βόλου με θέμα: «Παρουσίαση σχεδίου marketing τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας και δράσεων τουριστικής προβολής και εκπαίδευσης» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής.

Περισσότερα...
 
Στο πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού Παρουσιάστηκε το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Μάρκετινγκ & οι Αναπτυξιακές Δράσεις για την ενίσχυση του αυθεντικού & ποιοτικού τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας -Κ. Αγοραστός: «Πρωτοπόρος συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα»
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 09:37

AGORASTOS 1_istoΣε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, παρουσία του συνόλου των εκπροσώπων των τουριστικών φορέων της Θεσσαλίας, παρουσιάστηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 το Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Θεσσαλίας και το σύνολο των Δράσεων τουριστικής προβολής που έχουν υλοποιηθεί και προγραμματίζονται στο πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού για τη Θεσσαλία, από την MarketingGreece, του ΣΕΤΕ, την Coca-ColaΤρία Έψιλον, σε στρατηγική συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 772

Πολιτική

Πολιτισμός

Αθλητισμός