Εορτολόγιο

Τετάρτη 26 Απριλίου
Βασιλέως ιερομάρτυρος επισκόπου Αμασείας, Γλαφύρας
Ανατ.: 05.43Δύση: 19.17Νέα Σελήνη

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

Dias

Diagnostiko

Boukhs

Ionis

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Μια ξεχωριστή συναυλία μουσικής δωματίου στο Δ.Ω.Κ.
Πολιτισμός
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 11:08

DOK 2_istoΈργα Beethoven, Brahms, Debussy, Vivaldi και άλλων συνθετών ερμήνευσαν την προηγούμενη Κυριακή 19 Μαρτίου οι Ζωή Αθανασίου στο πιάνο μαζί με τις Corina Bura και Λιλιάνα Ντούλια στο βιολί.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση Σ. Φάμελλου και Κ. Αγοραστού για την υλοποίηση επιχειρησιακού σχεδίου στον τομέα της επεξεργασίας των αστικών λυμάτων
Τοπικά Νέα
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 11:01

ag-fam istoΣυνάντηση εργασίας είχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με στόχο την προετοιμασία της συνεργασίας για την υλοποίηση επιχειρησιακού σχεδίου στον τομέα της επεξεργασίας των αστικών λυμάτων, στο πλαίσιο της Οδηγίας 91/271/ΕΟΚ.

Περισσότερα...
 
Στον Παλαμά χτύπησε η καρδιά της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών με την καταπληκτική χορωδία «Saint Sava» του Nis της Σερβίας με τη συμμετοχή της χορωδίας του Γυμνασίου Παλαμά
Πολιτισμός
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 13:59

EYTHIMIADHS 1_istoΣτα πλαίσια της αποκέντρωσης των συναυλιών της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας μετά την Καρδίτσα, το Μουζάκι, τους Σοφάδες και ο Παλαμάς και οι φιλόμουσοι-φιλότεχνοι της περιοχής είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα τεράστιο πολιτιστικό-εκπαιδευτικό γεγονός, που αγγίζει τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής μας σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Περισσότερα...
 
Φιλικό κατά του ρατσισμού στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Αθλητισμός
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:14

ROMA istoΣε πανηγυρικό κλίμα, απόρροια του χαρακτήρα του και του λόγου τέλεσής του πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση και μικτή ομάδα Ρομά από οικισμούς Καρδίτσας και Σοφάδων. Θυμίζουμε ότι την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Μ.Κ.Ο.

Περισσότερα...
 
Ανάρτηση Προσωρινών πινάκων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:06

KOINONIKOS TOYRISMOS_istoΑναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Περισσότερα...
 
Διευρυμένη συνεδρίαση αιρετών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας -Με αντικείμενο την προωθούμενη αλλαγή του Καλλικράτη
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 10:52

PED 1_istoΔιευρυμένη συνεδρίαση των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Κάστρου Λαμίας με θέμα τη διοικητική μεταρρύθμιση για την προωθούμενη αλλαγή του Καλλικράτη. Η συνεδρίαση έγινε σε συνεργασία της ΠΕΔ Θεσσαλίας ,της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και της ΚΕΔΕ. Το παρόν έδωσαν περισσότεροι από 150 αυτοδιοικητικοί, μεταξύ των οποίων 31 Δήμαρχοι και 40 Αντιδήμαρχοι.

Περισσότερα...
 
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας οι εκδηλώσεις για την μάχη της Ματαράγκας Πρ. Παυλόπουλος: Οι Έλληνες ενωμένοι πέτυχαν όλους τους εθνικούς στόχους
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 10:37

pay9 istoΞεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για την Ματαράγκα και τον Δήμο Σοφάδων καθώς στις εκδηλώσεις για την επέτειο της τελευταίας μάχης για την απελευθέρωση στη Θεσσαλίας, στις 21 Μαρτίου του 1878, παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη μαθητών ΣΔΕ στο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Λ. και Ν. Σακελλαρίου ή Νέο Μουσείο Πόλης
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 13:33

SDE 1_ISTOΤην Δευτέρα 20-3-2017 εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Καρδίτσας μαζί με καθηγητές, επισκεφτήκαμε το Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Λ. και Ν. Σακελλαρίου - ή Νέο Μουσείο Πόλης.Στο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Λ. και Ν. Σακελλαρίου, μας περίμενε η κα. Λέκκα Φένια, εκ των πρωτεργατών της αναμόρφωσης του Μουσείου, η οποία μας υποδέχτηκε θερμά και μας ξενάγησε για μια ώρα στο χώρο του Μουσείου. Στην ισόγεια αίθουσα, τα βλέμματα όλων μας τράβηξε η βόμβα – πολυέλαιος που εκτίθεται στην κεντρική προθήκη της εισόδου. Μια βόμβα, η οποία το 1941 έπεσε στο κτίριο της Μητρόπολης αλλά δεν εξερράγη.

Περισσότερα...
 
H Πανελλαδική Συνάντηση συνεργατικών εγχειρημάτων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 12:22

sinergatismos6 istoΠανελλαδική Συνάντηση συνεργατικών εγχειρημάτων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας. Συγκεκριμένα τα σημεία συζήτησης της συνάντησης αφορούσαν:

Περισσότερα...
 
Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου κατά του Ρατσισμού Διοργανώνει η Μ.Κ.Ο ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, σήμερα Τρίτη 21/3 και ώρα 13.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας μεταξύ των ομάδων «ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και «Μεικτή Ομάδας Ποδοσφαιριστών απ’ τους οικισμούς Ρομά Καρδίτ
Αθλητισμός
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 12:05

asa roma_isto_1Η Μ.Κ.Ο ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, στο πλαίσιο της “Παγκόσμια Ημέρας κατά του Ρατσισμού’’ οργανώνει σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00 μμ. στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και «Μεικτή Ομάδας Ποδοσφαιριστών απ’ τους οικισμούς Ρομά Καρδίτσας και Σοφάδων». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ρομά της Α.Ο. ΜΑΥΡΑΪΚΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ.

Περισσότερα...
 
Επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του ήρωα Γεώργιου Λάιου
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 11:54

LAIOS istoΕπιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Επιλοχία και Σωματάρχη Γεώργιου Λάιου τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας παρουσία επισήμων, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και κατοίκων της περιοχής.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν οι πρόεδροι των Ενώσεων Περιφερειακού, Τοπικού & Περιοδικού Τύπου της χώρας
Πολιτική
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017 10:52

EIET MHTSOTAKHS_istoΣυνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 οι πρόεδροι των Ενώσεων Περιφερειακού, Τοπικού και Περιοδικού Τύπου της χώρας, συζητώντας θέματα που απασχολούν τον κλάδο των εντύπων.

Περισσότερα...
 
Εκδήλωση - αφιέρωμα στην επέτειο της επανάστασης του 1821 στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:19

23a istoΗ Δημοτική Κοινοφελής Επιχείρηση του Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) σε συνεργασία με τον αρχαιολογικό πολιτιστικό σύλλογο Μουζακίου "Οι Γόμφοι" σας προσκαλούν στην εκδήλωση αφιέρωμα της επετείου της επανάστασης του 1821 με τίτλο "το αηδόνι γίνεται ο ταμπουράς..." που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου.

 
Το Σεπτέμβριο θα οργανωθούν οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις
Παιδεία
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:10

panelladikes istoΤο Σεπτέμβριο θα οργανωθούν τελικά οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις για όσους υποψηφίους απουσιάσουν δικαιολογημένα λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, από τις εξετάσεις του Ιουνίου σε κάποιο ή κάποια από τα μαθήματα. Το υπουργείο Παιδείας υπαναχώρησε από την αρχική του απόφαση υπό την πίεση των αντιδράσεων των υποψηφίων και των γονιών τους, αλλά η απόφασή του εγείρει σοβαρά ερωτήματα.

Περισσότερα...
 
Ενημέρωση για θέματα άσκησης σεισμού και πυρασφάλειας στo Γυμνάσιο - Λύκειο Λεονταρίου
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 11:02

LEONTARI 1_istoΤην Δευτέρα 20 Μαρτίου του 2017 οι Διευθυντές και οι καθηγητές του Γυμνασίου - Λυκείου Λεονταρίου αποφάσισαν να κάνουν μία άσκηση σεισμού. Την επόμενη ώρα είχαμε την τιμή να μας επισκεφτεί η πυροσβεστική Σοφάδων. Μας ενημέρωσαν για πιθανούς τρόπους εκδήλωσης φωτιάς (στερεή, υγρή και αέρια) και πολλούς τρόπους προστασίας (ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ- ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ) και πολλούς τρόπους κατάσβεσης (υγρό, στερεό, αέριο).

Περισσότερα...
 
Επίτιμος Δημότης Σοφάδων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας -Προκόπης Παυλόπουλος: Θα φανώ άξιος αυτής της τιμής
Τοπικά Νέα
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 10:47

pay6 istoΕπίτιμος Δημότης του Δήμου Σοφάδων, ανακηρύχθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο πλαίσιο της παρουσίας του στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επετείου της τελευταίας μάχης της Θεσσαλικής Επανάστασης της 21ης Μαρτίου 1878 που πραγματοποιήθηκαν στην Ματαράγκα.

Περισσότερα...
 
Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2017
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 13:59

IASO 2_ISTOΤο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, θα συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά, με περίπτερο προβολής των ιατρικών του υπηρεσιών, στην Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2017 που διοργανώνει η εταιρία ARTEXPO και θα πραγματοποιηθεί από τις 25.03.2017 έως 02.04.2017, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Περισσότερα...
 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ -ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ -22 Μαρτίου παγκόσμια ημέρα νερού
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 12:42

NERO istoΠαγκόσμια ημέρα νερού. Ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για τη σπουδαιότητα του νερού ως αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία και την συνέχεια της ζωή, ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για την ορθολογική του χρήση και την προστασία των υδάτινων πόρων, είμαστε αναγκασμένοι ως εργαζόμενοι να ενημερώσουμε τους πολίτες για την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην Ελλάδα σχετικά με το νερό.

Περισσότερα...
 
1η Πανελλήνια Συνάντηση για το πρόγραμμα Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας στην Βαμβακοκαλλιέργεια
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 12:16

BAMBAKI istoΗ Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ διοργάνωσαν την 1η Πανελλήνια Συνάντηση για το πρόγραμμα «Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας στην Βαμβακοκαλλιέγεια», στην Λάρισα.

Περισσότερα...
 
Πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα η εκδήλωση για την φυματίωση -Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Καρδίτσα
Υγεία
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 11:58

fimatiosi4 istoΜε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Καρδιτσιώτες, που βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην ΤΕΔΚ, την κατατοπιστική και πρωτότυπη εκδήλωση «Η φυματίωση πέρα από την ιατρική».

Περισσότερα...
 
Απολογισμός ΤΟΕΒ Αγναντερού: Πετυχημένη Θητεία, με έργο και στόχους!
Τοπικά Νέα
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 11:49

TOLIA istoΠριν πέντε χρόνια περίπου οι αγρότες του Αγναντερού λάβαμε την πρωτοβουλία, με την σημαντική αρωγή και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μουζακίου, να προχωρήσουμε στη σύσταση δικού μας ΤΟΕΒ, ώστε να είμαστε ανεξάρτητοι και εν τέλει πιο αποτελεσματικοί στη διαχείριση των αγροτεμαχίων μας. Πράγματι, μετά από πολλή προσπάθεια και αγώνα, συστήθηκε ο ΤΟΕΒ Αγναντερού, με την υπ’ αρ. 19039/207639/31-12-012 του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με αριθμό 3542.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 767

Πολιτική

Πολιτισμός

Αθλητισμός

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Κατασκευή eshop Dizzain