Εορτολόγιο

Παρασκευή 24 Μαρτίου
Δ' Χαιρετισμοί,
Αρτέμωνος και Ζαχαρίου των οσίων, Παρθενίου
Ανατ.: 06.33Δύση: 18.45Σελήνη: 26 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

Dias

Diagnostiko

Boukhs

Ionis

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
  Σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στις 8.15 στον Παλαμά Στον Παλαμά χτυπά η καρδιά της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας -Με την καταπληκτική χορωδία «SAINT SAVA» του NIS της Σερβίας
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 14:09

  FESTIBAL istoΣτα πλαίσια της αποκέντρωσης των συναυλιών της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας μετά την Καρδίτσα, το Μουζάκι, τις Σοφάδες και ο Παλαμάς και οι φιλόμουσοι-φιλότεχνοι της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα τεράστιο πολιτιστικό-εκπαιδευτικό γεγονός, που αγγίζει τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής μας σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.

  Περισσότερα...
   
  Ανακοίνωση των Δ.Σ. των Συλλόγων Εργαζομένων του ΑΣ Τρικάλων-Ένωση & του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:59

  trikkh istoΤα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Εργαζομένων του ΑΣ Τρικάλων-Ένωση και του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ μετά από το συκοφαντικό δημοσίευμα που διαστρέβλωσε την πραγματικότητα για την ρύθμιση των δανείων του ΑΣ Τρικάλων-Ένωση και έχοντας πλήρη γνώση των πρωτοβουλιών της Διοικήσεως δηλώνουμε ότι στηρίζουμε απόλυτα την προσπάθεια αυτή η οποία είναι προς όφελος των εργαζομένων, των αγροτών και γενικότερα της Τρικαλινής οικονομίας.

  Περισσότερα...
   
  Με απόφαση της Συνέλευσης Iδρύθηκε και λειτουργεί στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών.
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:42

  TEI ISTOΗ συμβουλευτική φοιτητών αποτελεί εδώ και δεκαετίες έναν καταξιωμένο θεσμό, αναπόσπαστα δεμένο με τη συνολική λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, η οποία έχει σαν στόχο τη συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική στήριξη των φοιτητών, σε κάθε μεταβατική τους περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Η συμβουλευτική φοιτητών προσφέρεται από την αντίστοιχη εξειδικευμένη υπηρεσία συμβουλευτικής φοιτητών. 

  Περισσότερα...
   
  Υποδοχή σχολικής ορχήστρας της Βουλγαρίας από το Δήμαρχο Καρδίτσας
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:22

  DHMOS.JPG ISTO   Την Ορχήστρα Πνευστών του Γυμνασίου “LYUBEN KARAVELOV” της KOPRIVSHTITSA Βουλγαρίας, που συμμετέχει στην 9η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκος.

  Περισσότερα...
   
  «Κινητικότητα για σπουδές & Πρακτική άσκηση» Erasmus+ -Εκδηλώσεις σε Λάρισα και Καρδίτσα 14, 15 Μαρτίου 2017
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 12:19

  ERASMUS istoΤο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας..

  Περισσότερα...
   
  Ετήσια συνεστίαση του Κέντρου Ιστορικής και Λαογραφικής Έρευνας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ»
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:56

  KOZIOY SYNESTIASH2_istoΠραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια καθιερωμένη συνεστίαση του Απόλλωνα το Σάββατο το βράδυ στο Κέντρο Αντωνίου στη Μητρόπολη.

  Περισσότερα...
   
  Με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας -Κ. Αγοραστός: «Στηρίζουμε την Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας»
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:43

  AGORASTOS TOEB_istoΗ εύρυθμη λειτουργία των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ), μετά την εφαρμογή του νέου νόμου βάση του οποίου η εποπτεία των ΤΟΕΒ επανέρχεται στις Περιφέρειες, ήταν το αντικείμενο συνάντησης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (Π.Ο.Υ.Ο.Ε.Β).

  Περισσότερα...
   
  Έκθεση ζωγραφικής, το Σάββατο 18 Μαρτίου Ο Γιάννης Αντωνόπουλος εκθέτει τη τελευταία του δουλειά στην Galerie "f" -3 Λάδια και 7 Ακουαρέλες με θέμα την «Γυναικεία μορφή»
  Πολιτισμός
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:32

  BF2W6736 istoΗ Galerie "f" σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Αντωνόπουλου, το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 8 το βράδυ. Διάρκεια από 18 Μαρτίου έως 30 Απριλίου 2017.

  Περισσότερα...
   
  Την Κυριακή στο Δημ. Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Εκδήλωση τιμής για τους Καρδιτσιώτες πεσόντες του Υψώματος 731 στη Β. Ήπειρο
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:08

  731 baggelhs1_istoEκδήλωση μνήμης με τη συμμετοχή 8 συλλόγων για την αναγνώριση των αγώνων και των θυσιών των Καρδιτσιωτών πολεμιστών κατά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο και ειδικότερα στις μάχες που πραγματοποιήθηκαν στο Ύψωμα 731 της Κλεισούρας Β. Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο.

  Περισσότερα...
   
  Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων ν. Καρδίτσας Με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα: «ΦΠΑ: από τη θεωρία στην πράξη - ΑΓΡΟΤΕΣ: Μεταβολές - Μετατάξεις – Επιδοτήσεις»
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:04

  DSC06933 istoΕπιτυχία σημείωσε το επίκαιρο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων ν. Καρδίτσας με θέμα: «ΦΠΑ: από τη θεωρία στην πράξη - ΑΓΡΟΤΕΣ: Μεταβολές - Μετατάξεις – Επιδοτήσεις» το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο «Κιέριον».

  Περισσότερα...
   
  Διακρίσεις και μετάλλια για ΑΚΑΚ & ΑΣΚ Ολυμπιακό στους Χειμερινούς Αγώνες στη Λάρισα!
  Αθλητισμός
  Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 13:33

  akak istoΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου, στη Λάρισα.

  Περισσότερα...
   
  Με επιτυχία η ημερίδα που του ΟΠΕΚΕΠΕ του Δήμου Παλαμά με θέμα : «ΟΣΔΕ 2017 - Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017».
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:51

  dimos palama_ISTO    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/3/2017 η ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν ο ΟΠΕΚΕΠΕ και ο Δήμος Παλαμά με θέμα : «ΟΣΔΕ 2017 - Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017».

  Περισσότερα...
   
  Η μέρα του π=3,14… στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:28

  MOUSIKO 2.JPG_ISTOΟ αριθμός π είναι μια μαθηματική σταθερά και είναι ο λόγος της περιφέρειας προς τη διάμετρο ενός κύκλου.Ο π είναι ένας άρρητος αριθμός, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκφραστεί ακριβώς ως λόγος δύο ακεραίων (όπως 22/7 ή άλλα κλάσματα που χρησιμοποιούνταν από διάφορους λαούς της Αρχαιότητας, για την προσέγγιση του π)

  Περισσότερα...
   
  Ο Σάκης Ρουβάς από την Καρδίτσα μίλησε ανοιχτά για το επενδυτικό του πλάνο
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 13:15

  ROYBAS istoTο βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς λόγω της μεγάλης επένδυσης της κατασκευής μονάδας παραγωγής βιοαερίου που πρόκειται να κάνει στο ν. Καρδίτσας, στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίου του Δήμου Σοφάδων, έδωσε το παρόν σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "Κέντια". Στην συγκεντρωση συμμετείχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι, που θα συνεργαστούν με την εταιρεία του Ρουβά, στους οποίους έγινε αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου απο στελέχη της εταιρείας.

  Περισσότερα...
   
  ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:59

  BASILAKOS 2_istoΤην προηγούμενη εβδομάδα, ομάδα μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών, του δημοτικού σχολείου Μεγ. Καλυβίων Τρικάλων, επισκέφτηκε το Αγρόκτημα Βασιλάκου, με σκοπό εκπαιδευτικό.

  Περισσότερα...
   
  Κώστας Τσιάρας: «Παγίδα φτώχειας » το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ);
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:45

  tsiaras 6_NEW_istoΤην αποδοτικότητα της πιλοτικής εφαρμογής στους πρώτους 30 Δήμους της χώρας του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης ζητούν να πληροφορηθούν 15 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Καρδίτσας & Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κώστας Τσιάρας.

  Περισσότερα...
   
  Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για τον "Καρκίνο του Μαστού, από τη διάγνωση στη θεραπεία"
  Υγεία
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:34

  DSC06911 istoMε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο "Κιέριον" η ημερίδα με θέμα, ““Καρκίνος Μαστού, από τη διάγνωση στη θεραπεία, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση” την οποία συνδιοργάνωσε ο σύλλογος Τριτέκνων νομού Καρδίτσας, μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο, την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, τον Ερυθρό Σταυρό, την Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης και τον Σύλλογο Φίλων του νοσοκομείου.

  Περισσότερα...
   
  Η Καρδίτσα τίμησε τους ήρωες του Υψώματος 731
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:17

  DSC06927 istoΤην συμπλήρωση 76 χρόνων από την ιστορική μάχη στοΎψωμα 731 τίμησε την Κυριακή η Καρδίτσα και παράλληλα τίμησε την μνήμη των δικών της παιδιών που μαζί με Τρικαλινούς απάρτιζαν το ηρωικό και απροσπέλαστο 5ο Σύνταγμα Πεζικού.

  Περισσότερα...
   
  35ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- Στο επίκεντρο της 9ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών σήμερα οι Σοφάδες -Στις 8.15 με την καταπληκτική χορωδία Saint Sava του Νis της Σερβίας
  Πολιτισμός
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:07

  EYTHIMIADHS istoΣτις Σοφάδες μεταφέρεται σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στις 8:15 το βράδυ η 9η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, προκειμένου να γίνουν κοινωνοί του μουσικοχορωδιακού γίγνεσθαι που για 17 μέρες ο Νομός Καρδίτσας έχει την τιμή να φιλοξενεί και οι πολίτες του Δήμου Σοφάδων.

  Περισσότερα...
   
  Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η ημερίδα για «Πρώτες βοήθειες για όλους σ' ένα σεισμό και οι ψυχολογικές συνέπειές του στα παιδιά» -Στα πλαίσια του προγράμματος "Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει"
  Τοπικά Νέα
  Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 10:58

  SEISMOS 2_istoΣτην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΔΚ), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου, η ημερίδα με θέμα «Πρώτες βοήθειες για όλους σε ένα σεισμό και οι ψυχολογικές συνέπειές του στα παιδιά».

  Περισσότερα...
   
  Με επιτυχία η συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας στον ημιμαραθώνιο Σπερχειού
  Αθλητισμός
  Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 13:28

  DROMEIS istoΣτον ημιμαραθώνιο Σπερχειού ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας συμμετείχε ο Λάππας Στέργιος πρώτος στην κατηγορία 60 και άνω με χρόνο 1.55.23.

  Περισσότερα...
   
  << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

  Σελίδα 6 από 761

  Τοπικά Νέα

  Πολιτική

  Πολιτισμός

  Αθλητισμός

  Κατασκευή Ιστοσελίδων & Κατασκευή eshop Dizzain