Εορτολόγιο

Δευτέρα 29 Μαΐου
Θεοδοσίας μάρτυρος, Ολιβιανού μάρτυρος
Ανατ.: 05.11Δύση: 19.47Σελήνη: 4 ημερών

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

Dias

Diagnostiko

Boukhs

Ionis

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.

Τελευταία νέα

>>
  Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με την Οργανωτική Επιτροπή του φεστιβάλ "ΜΕΝΕΛΑΪΔΙA"
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:51

  MENELAIS 3_istoΜε εκλεκτούς συνεργάτες στον Λαογραφικό Όμιλο Καρδίτσας "ΜΕΝΕΛΑΪΣ", επισκεφτήκαμε σήμερα το γραφείο του κ. Τσιάκο Βασίλη, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας, ο οποίος μας δέχτηκε με εγκαρδιότητα και με μεγάλη χαρά.

  Περισσότερα...
   
  Από ΠΕΑΕΑ και ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ Εκδήλωση τιμής την Κυριακή στην Ιτέα
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:47

  shmakkeistoΗ Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ και το παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, συνδιοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στους αγωνιστές της ταξιαρχίας του Ιππικού ΓΑΖΗ του ΔΣΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απρίλη και ώρα 11 πμ στο νεκροταφείο της Ιτέας.

   
  Στη Λίμνη Πλαστήρα από 29 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2017 4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής–Παιδικής Χορωδίας με τον Νίκο Ευθυμιάδη
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:36

  EYTHIMIADHS 2_istoΈνα εξαιρετικά ενδιαφέρον Πανελλήνιο Σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής – Παιδικής Χορωδίας θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 29 Ιουνίου έως Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στην πανέμορφη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και το Ωδείο Καρδίτσας - Κων/νος Ευθυμιάδης.

  Περισσότερα...
   
  Ερώτηση Παν. Βράντζα προς τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την Επικείμενη εκκαθάριση ανενεργών Αγροτικών Συνεταιρισμών & αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:18

  BRANTZA 1_istoΩς γνωστόν, με βάση τον ν.4384/2016, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (έως 26-4-2017), θα προκύψει σημαντικό ζήτημα για ένα πλήθος ανενεργών πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών ανά την επικράτεια. Ειδικά, δε, στην Θεσσαλία, οι συνεταιρισμοί είναι πάνω από 200 (ενδεικτικά περίπου 90 μόνον στην Καρδίτσα) και αριθμούν χιλιάδες μέλη.

  Περισσότερα...
   
  Στον Βόλο ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα σε εκδήλωση για τον τουρισμό
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 09:51

  TSIANTHS istoΣτην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου στο Ξενία Βόλου με θέμα: «Παρουσίαση σχεδίου marketing τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας και δράσεων τουριστικής προβολής και εκπαίδευσης» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής.

  Περισσότερα...
   
  Στο πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού Παρουσιάστηκε το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Μάρκετινγκ & οι Αναπτυξιακές Δράσεις για την ενίσχυση του αυθεντικού & ποιοτικού τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας -Κ. Αγοραστός: «Πρωτοπόρος συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα»
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 09:37

  AGORASTOS 1_istoΣε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, παρουσία του συνόλου των εκπροσώπων των τουριστικών φορέων της Θεσσαλίας, παρουσιάστηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 το Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Θεσσαλίας και το σύνολο των Δράσεων τουριστικής προβολής που έχουν υλοποιηθεί και προγραμματίζονται στο πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού για τη Θεσσαλία, από την MarketingGreece, του ΣΕΤΕ, την Coca-ColaΤρία Έψιλον, σε στρατηγική συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

  Περισσότερα...
   
  Ενημερωτική συνάντηση σε συνεργασία με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ( ΚΑΠΕ), διοργανώνει η ΠΕΔ Θεσσαλίας
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 13:32

  PED THESSALIAS_istoH ΠΕΔ Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση σε συνεργασία με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ( ΚΑΠΕ) κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναπτυχθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν άμεσα στην Τ.Α.

  Περισσότερα...
   
  25ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:27

  BASILAKOS KTIRIO_istoΣήμερα Πέμπτη 30-3-2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 25ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

  Περισσότερα...
   
  Eπίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας στο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία (ΚΕΠΕΠ)
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:11

  KEPEP istoΤην Τρίτη 28/3/2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της ΝΟΔΕ Καρδίτσας στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία (ΚΕΠΕΠ).

  Περισσότερα...
   
  Εκπαιδευτική επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας στο Νέο Μουσείο Πόλης
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:02

  2 GYMNASIO_istoΤην Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 οι μαθητές της Α’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας επισκέφθηκαν το Δημοτικό Λαογραφικό Μουσείο Λ. & Ν. Σακελλαρίου – ή Νέο Μουσείο Πόλης.

  Περισσότερα...
   
  Πανθεσασαλική άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών σεισμού αύριο στην Καρδίτσα -Θα διεξαχθεί στις 10 το πρωί στο Εμπορικό Κέντρο
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 11:53

  emporiko1 istoΣτα πλαίσια της επιχειρησιακής αφύπνισης και απόκτησης εμπειρίας του πυροσβεστικού προσωπικού σε ατυχήματα που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητα ως προς τη φύση τους, η υπενθύμιση υφισταμένων διαδικασιών, η διαπίστωση της καλής λειτουργίας και επάρκειας των διαθέσιμων μέσων και εξοπλισμού, η βελτίωση του συντονισμού, της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και τέλος η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των κατοίκων της περιοχής σε περίπτωση σεισμικού φαινόμενου και η ενημέρωσή τους σε τρόπους αντίδρασης και προφύλαξης, θα διεξαχθεί Πανθεσσαλική άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών από σεισμικό φαινόμενο, με την κωδική ονομασία ''ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2017''.

  Περισσότερα...
   
  Συνάντηση Ενώσεων Τύπου με τον Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, κο Δ. Παπαδημητρίου
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:39

  papadistoΜε τον Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Τύπου, με τον οποίο συζήτησαν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν και ταλαιπωρούν τον κλάδο. Αναλυτικότερα συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν: τους πρόχειρους διαγωνισμούς για έργα και προμήθειες κάτω των 60.000 ευρώ, τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει του Ν. 4412/2016 για την ανάθεση και πληρωμή των δημοσιευμάτων, η επαναφορά της δημοσίευσης των ισολογισμών και άλλα αναπτυξιακά θέματα.

  Περισσότερα...
   
  Στο ευρωπαϊκό δίκτυο DYPALL συμμετέχει ο Δήμος Καρδίτσας -Μια νέα ευρωπαϊκή πρωτοβουλία, που ήδη περιλαμβάνει 30 εταίρους από την Ευρώπη, οργανώσεις νεολαίας και Δήμους σε περισσότερες από 20 χώρες με βασικό στόχο να προωθήσει τη συμμετοχή των νέων στη δ
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:20

  DHMOS isto"Η συμμετοχή στη δημοκρατική ζωή μιας κοινωνίας είναι κάτι περισσότερο από το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι. Η ενεργή συμμετοχή ενός πολίτη στα κοινά του τόπου εκφράζεται ακόμη, από τη δυνατότητα να έχει το δικαίωμα, τα μέσα, τον χώρο, την ευκαιρία κι όπου χρειάζεται την υποστήριξη, ώστε να συμμετέχει και να επηρεάζει τις αποφάσεις καθώς και να λαμβάνει μέρος σε δράσεις και δραστηριότητες που συμβάλλουν στο χτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας" *Απόσπασμα του Προοιμίου από το Αναθεωρημένο Καταστατικό για την Συμμετοχή των Νέων στην Τοπική και Περιφερειακή Ζωή, Συμβούλιο της Ευρώπης, Μάιος 2003

  Περισσότερα...
   
  Ενημέρωση μαθητών στο 1ο και 6ο Δημοτικό σχολείο Μουζακίου κατά του σχολικού εκφοβισμού από την Κινητή μονάδα ψυχικής υγείας Καρδίτσας
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 10:17

  APOSTOLH MOUZAKI_3_istoΜε στόχο το μήνυμα ενημέρωσης, αφύπνισης και κινητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού, μέσα από μια δια δραστική ομιλία η ψυχολόγος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κα Ειρήνη Στάμου και η Κοινωνική Λειτουργός κ Ιωάννα Χιώτη, προσπάθησαν να αναλύσουν στους μαθητές του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου την έννοια του Σχολικού Εκφοβισμού.

  Περισσότερα...
   
  Παράδοση -παραλαβή έργου στην ΠΕΔ Θεσσαλίας -Αφορά στη συλλογή χωρικών και πολεοδομικών στοιχείων οικισμών Π.Ε. Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας
  Τοπικά Νέα
  Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 09:42

  PED PARADOSH_istoΣτα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η παράδοση – παραλαβή του έργου , βάση προγραμματικής σύμβασης, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΤΕΕ – Περιφερειακό τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας και αφορά στησυλλογή των χωρικών και πολεοδομικών στοιχείων των οικισμών της περιφέρειας Θεσσαλίας των Π.Ε. Λάρισας , Τρικάλων και Καρδίτσας.

  Περισσότερα...
   
  Την Κυριακή 2 Απριλίου, η Θεσσαλία γίνεται Ομορφότερη! Η Μεγαλύτερη Tαυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας είναι γεγονός!
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 13:34

  PERIFEREIA istoΜε κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», την Κυριακή 2 Απριλίου χιλιάδες εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2017, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράσης της χώρας. 

  Περισσότερα...
   
  Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η χρηματοδότηση για 3 χρόνια των Κέντρων Κοινότητας των Δήμων Τρικκαίων και Πύλης -Κ. Αγοραστός: «Στηρίζουμε τον συνάνθρωπο και δημιουργούμε θέσεις εργασίας»
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 13:28

  PED AGORASTOS_istoΣτο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 εντάσσονται, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, η χρηματοδότηση για τα επόμενα 3 χρόνια των παρακάτω Κέντρων Κοινότητας:

  Περισσότερα...
   
  "ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ" & "ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ" στο Δημοτικό Κιν/θέατρο Καρδίτσας -Από Πέμπτη 30/3/2017 έως Τετάρτη 5/4/2017
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:20

  TAINIA1 isto TAINIA2 istoΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ (ΜΕΤΑΓΛ.)-SMURFS: THE LOST VILLAGE (GR)

  Περισσότερα...
   
  Διεθνής ένωση αστυνομικών -Τοπική διοίκηση Καρδίτσας Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και προσφοράς
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 12:08

  IRA1 istoΗ τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με το Ζαχαροπλαστείο Σέμπρου, πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Μαρτίου μια φανταστική εκδήλωση μάθησης και προσφοράς για τα παιδιά των μελών και φίλων της Ένωσης μας.

  Περισσότερα...
   
  Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας Τα μνημόνια ούτε τα διαπραγματεύονται, ούτε τα υπογράφουν & ούτε τα στηρίζουν τα συνδικάτα!
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 11:58

  ERGATIKO istoΜε μία επίθεση λάσπης άνευ προηγουμένου προς τα συνδικάτα χαρακτηρίζοντάς τα οπισθοφυλακή , ο Πρωθυπουργός από την διάσκεψη της Ρώμης, προσπαθεί να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες για τις αποφάσεις και τις πολιτικές που εφαρμόζει τα τελευταία δυο χρόνια η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που τα αποτελέσματα αυτών τα βιώνει με τον χειρότερο τρόπο η ελληνική κοινωνία.

  Περισσότερα...
   
  Συνοχή, Συνέχεια και Συνέπεια του Κράτους του Δημήτρη Σιούφα πρώην Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων
  Τοπικά Νέα
  Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 10:08

  DHMHTRHS SIOYFAS_2_istoΚοινή είναι η αντίληψη ότι η σημερινή πολύπλευρη κρίση της χώρας μας είναι πολυπαραγοντικό πρόβλημα με έντονα θεσμικά και πολιτικά χαρακτηριστικά.

  Περισσότερα...
   
  << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

  Σελίδα 6 από 769

  Πολιτική

  Πολιτισμός

  Αθλητισμός

  Κατασκευή Ιστοσελίδων & Κατασκευή eshop Dizzain