Εορτολόγιο

Τετάρτη 26 Απριλίου
Βασιλέως ιερομάρτυρος επισκόπου Αμασείας, Γλαφύρας
Ανατ.: 05.43Δύση: 19.17Νέα Σελήνη

Χρηματιστήριο

No thumbnails found

XALILHS30-12

JASMINE30-12

Dias

Diagnostiko

Boukhs

Ionis

Αναζήτηση Ειδήσεων

Υγεία

Υγεία

Συνταγές μαγειρικής

Συνταγές μαγειρικής

Λίμνη Πλαστήρα

plastiras-lake
Τουριστικές πληροφορίες για έναν από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα, τη λίμνη Πλαστήρα. Που θα πάτε, τι θα δείτε, πληροφορίες για τον καιρό και τα ξενοδοχεία της λίμνης Πλαστήρα.
Μετάλλια και διακρίσεις για τον Α.Σ. Καράτε Καρδίτσας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αθήνα
Αθλητισμός
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 10:42

ask istoΣτις 18-19 Μαρτίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 1500.

Περισσότερα...
 
Συνεδριάζει την Τρίτη 28/3 το ΕΒΕ Καρδίτσας
Τοπικά Νέα
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 10:38

EBE istoΠαρακαλείστε όπως στις 28 Μαρτίου 2017 , ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 3ος όροφος), σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Περισσότερα...
 
Κώστας Αγοραστός στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «Οι τιμές των διοδίων είναι άδικες»
Τοπικά Νέα
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 09:55

d14588a isto_ag«Στα Τέμπη συντελείται μια μεγάλη ασυνέπεια καθώς δεν θα υπάρχει εναλλακτικό οδικό δίκτυο χωρίς διόδια» «Οι δασικοί χάρτες κινδυνεύουν να καταλήξουν σαν το Κτηματολόγιο: η οριστική λύση θα μετατίθεται εις το διηνεκές» «Στις Περιφέρειες σπάζουμε αποστήματα ατιμωρησίας πολλών ετών»«Στις Περιφέρειες σπάζουμε αποστήματα ατιμωρησίας πολλών ετών», τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε συνέντευξή του σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Περισσότερα...
 
Εορτασμός της εθνικής επετείου στο νηπιαγωγείο Ματαράγκας
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 14:01

MATARAGA 2_ISTOΟι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου της Ματαράγκας την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 τίμησαν την επέτειο του ξεσηκωμού του έθνους μας το 1821 με τραγούδια ,ποιήματα,θεατρικά και παραδοσιακούς χορούς.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος του χωριού π.Νικόλαος, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα Βούλα Εκκλησιάρχη καθώς και οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών. Παραδοσιακά σκεύη και αντικείμενα κόσμησαν το χώρο της εκδήλωσης τα οποία πολύ πρόθυμα μας προσέφεραν η κα Χριστίνα Κλούρα και ο πολιτιστικός σύλλογος Ματαράγκας.

 
Ενημέρωση -Οσμή στη Θεσσαλονίκη
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 13:48

AGG istoΣε συνέχεια αναφορών για οσμή στη Θεσσαλονίκη, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) ενημερώνει ότι από τους μέχρι τώρα ελέγχους που έχουν διενεργηθεί από το τεχνικό προσωπικό της Εταιρείας που βρίσκεται σε επιφυλακή, η οσμή δεν σχετίζεται με το φυσικό αέριο και με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν για την εξέλιξη του συμβάντος.

Εταιρία Διανομής Αερίου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

 
Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας τίμησε την Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 13:42

5o GYMNASIO_2_ISTOΗ 25η Μαρτίου είναι η Εθνική Γιορτή της Ελάδας κατά την οποία γίνεται εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Η Επανάσταση του 1821, γεγονός υψίστης εθνικής σημασίας, ήταν η ένοπλη εξέγερση των Ελλήνων εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με σκοπό την αποτίναξη της Οθωμανικής κυριαρχίας και τη δημιουργία ανεξάρτητου εθνικού κράτους.

Περισσότερα...
 
Πάρτε επιτέλους αποφάσεις -Επισημάνσεις Σπύρου Ταλιαδούρου
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 11:34

taliadouros istoΠαρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι η αξιολόγηση θα έκλεινε στις 20 Μαρτίου, αυτή δεν έκλεισε. Για μια ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός διαψεύστηκε. Αβεβαιότητα και φόροι παραγγέλλουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης κοστίζει ακριβά στην Ελλάδα.

Περισσότερα...
 
Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27/3 το Δημ. Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 11:24

DHMARXEIO PLASTHRA_istoΣύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 27η Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Περισσότερα...
 
Χαιρετισμός βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας για την 25η Μαρτίου
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 11:16

SYRIZA 25_istoΗ επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει πάντα για τον ελληνισμό έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Αναμφίβολα ο εορτασμός της θέτει σε εγρήγορση την εθνική μας αυτοπεποίθηση και τη μεγάλη ευθύνη μας για τη διατήρηση των υπέρτατων αγαθών που μας χάρισαν οι πρόγονοί μας με τους ηρωικούς τους αγώνες. Στέλνει μηνύματα ελευθερίας, ανεξαρτησίας, αφύπνισης και κινητοποίησης της συλλογικής μας συνείδησης, αποδεικνύοντας ότι ο αγώνας και η ισχυρή θέληση ενός Έθνους μπορούν να αλλάξουν, αυτό που κάποιοι άλλοι, επιδιώκουν να ορίσουν ως μοίρα του.

Περισσότερα...
 
Ημερίδα με θέμα :«O ρόλος των κοινοτήτων στη συνοχή του Καλλικρατικού Δήμου» διοργανώθηκε στο Δήμο Μουζακίου
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 10:59

KOTSOS 2_istoΜία πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα «ο ρόλος των κοινοτήτων στη συνοχή του Καλλικρατικού Δήμου». διοργανώθηκε στο Μουζάκι με πρωτοβουλία της ΠΕΔ Θεσσαλίας, του Δήμου Μουζακίου και του Τμήματος Χωροταξίας του Πολυτεχνείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην οποία Δήμαρχοι της Δυτικής Θεσσαλίας και Αυτοδιοικητικοί της Γαλλίας αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνίκών.

Περισσότερα...
 
Σύσκεψη στην Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά
Πολιτική
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 10:52

PERIFEREIA ROMA_2_istoΣε σύσκεψη στην Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Προσφυγικού-Μεταναστευτικού, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού κ. Χρήστος Καλομπάτσιος και η Προϊσταμένη της Μονάδας Α’ ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας κα Πολυτίμη Γραββάνη.

Περισσότερα...
 
Πέρα από κάθε ίχνος υπευθυνότητας και σοβαρότητας Ο ανεμολογικός ιστός Οξυάς και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου
Τοπικά Νέα
Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 10:13

OKSYA ANEMOGENNHTRIES_istoΠροφθάστε!!! Θέσεις περιορισμένες!!!! Ο ανεμολογικός ιστός Οξυάς για πολλοστή φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου, την ερχόμενη Δευτέρα, 27/3/2017.

Περισσότερα...
 
Από αντιπροσωπείες μαθητών, οδηγών και προσκόπων Κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Γ. Καραϊσκάκη
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 14:03

mathites13 istoΜε θεματικές γιορτές στα σχολεία και την κατάθεση στεφάνων που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, άρχισαν στην Καρδίτσα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Περισσότερα...
 
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση ProWein 2017 στο Ντίσελντορφ για τον οίνο και τα οινοπνευματώδη ποτά
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 13:55

PERIFEREIA 1_ISTOΗ Περιφέρεια Θεσσαλίας κάνοντας ένα μεγάλο άνοιγμα στην στήριξη των τοπικών προϊόντων συμμετείχε στην έκθεση ProWein 2017 στο Ντίσελντορφ, η οποία αποτελεί την πιο σημαντική επιχειρηματική πλατφόρμα του κόσμου για τον διεθνή οίνο και τα οινοπνευματώδη ποτά. Πάνω από 6.500 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες - περισσότεροι από ποτέ – παρουσίασαν τα προϊόντα τους στην ProWein, από 19-21/3/2017.

Περισσότερα...
 
Η ομάδα Ρομποτικής του 6ου Δημοτικού Σχολείου η έκτη καλύτερη στην Ελλάδα!
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 13:45

CIMG8189 ISTOΤο Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού. Το 6ο ΔΣ Καρδίτσας κατέλαβε την 6η θέση από συνολικά 350 Δημοτικά Σχολεία από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Περισσότερα...
 
Εξοδος για καφέ για τους νέους του Κέντρου "Ορίζοντες"
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 11:36

ORIZONTES istoΜέσα στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικοποίησης οι νέοι –ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου –Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας, πραγματοποίησαν έξοδο σε καφέ της πόλης, όπου ήταν προσφορά του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες¨ από τις δωρεές που συγκεντρώνονται στο Κέντρο από τους συμπολίτες μας. Τα προγράμματα Κοινωνικοποίησης, είναι μέρος των δραστηριοτήτων του Κέντρου και αποσκοπούν στην ενίσχυση κοινωνικών δεξιοτήτων των νέων, συνοδευόμενοι από το προσωπικό και τους εθελοντές του Κέντρου.

 
Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27/3 το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 11:26

dhmarxeio moyzakioyΣυνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Κατάστημα ΤΚ Φαναρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα θέματα:

Περισσότερα...
 
Hμερίδες στις πρωτεύουσες των Καλλικρατικών δήμων για την ανάπτυξη των περιοχών
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 11:17

suriza logo_istoΟ ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας στα πλαίσια του διαλόγου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, διοργανώνει ημερίδες στις πρωτεύουσες των Καλλικρατικών δήμων για την ανάπτυξη των περιοχών.Στις συζητήσεις, αυτές εκτός από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θα κληθούν να συμμετέχουν οι δήμαρχοι και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι εμπορικοί και αγροτικοί σύλλογοι, οι κατά τόπους ΤΟΕΒ, συνεταιρισμοί και συλλογικότητες.

Περισσότερα...
 
Ο Νέος Πατριωτισμός -Γράφει ο Δημήτρης Η. Κρανιάς
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 11:06

kranias istoΈνα από τα μεγάλα ατοπήματα της νεότερης πολιτικής ιστορίας της χώρας αποτελεί η οικειοποίηση, μονοπώληση και καπηλεία αξιών και ιδεών από κόμματα, παρατάξεις και πρόσωπα. Έτσι διαποτίστηκε μεγάλο μέρος των πολιτών , κυρίως μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου με συνέπειες που η πατρίδα μας πλήρωσε πολύ ακριβά.

Περισσότερα...
 
H Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας φιλοξενεί την ετήσια ομαδική έκθεση των μελών του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας
Τοπικά Νέα
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 10:55

PINAKOTHIKH istoΤην Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017, στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) τα εγκαίνια έκθεσης του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας.

Περισσότερα...
 
Αδιάθετα 512 εκατ. για την Ελλάδα από το Ταμείο Μετανάστευσης της ΕΕ, ενώ 200 εκατ. € θα διατεθούν μέσω διεθνών ανθρωπιστικών οργανώσεων -Διάλογος του Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας & Διαχείρισης Κρίσεων της ΕΕ Χρ. Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ Περ
Πολιτική
Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 10:48

AGORASTOS METANASTEFTIKO_istoΥπάρχουν ακόμη αδιάθετα 512 εκατομμύρια ευρώ για την Ελλάδα από το Ταμείο Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (AMIF), αποκάλυψε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της ΕΕ κ. Χρήστος Στυλιανίδης απαντώντας στον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στην 122η ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών σήμερα στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 767

Πολιτική

Πολιτισμός

Αθλητισμός

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Κατασκευή eshop Dizzain